Mercedes-Benz Econic

Mercedes-Benz Econic

Optimala arbetsvillkor för förare och arbetslag

Vare sig det gäller kommunal användning, uppsamlings- och distributionstrafik eller någon av en mängd andra användningsområden är Econic före sin tid.

Teknik och uppkoppling

 • Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic

  Hög prestanda och effektivitet

  Städerna växer och kraven på mobilitet, logistik, miljö och livskvalitet ökar. Vårt svar på det är ett nyttofordon som kan hantera dessa krav. Econic levererar hög prestanda och effektivitet samtidigt som den erbjuder maximal säkerhet för alla medtrafikanter. 

 • Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic

  Kraftfull drivlina och hög påbyggnadsvänlighet

  Econic levererar med kraftfull drivlina och hög påbyggnadsvänlighet. Dessutom ger den unika DirectVision-förarhytten med panoramaglas och smarta körhjälpssystem avgörande säkerhetsfördelar. 

 • Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic

  Ergonomi och säkerhet

  Bra arbete börjar med en komfortabel arbetsplats. Det är precis så Econic är utformad – så att den stöttar föraren perfekt. Med ergonomisk in- och urstigning, intuitivt placerade instrument och sist men inte minst gasmotorn som finns tillgänglig som tillval – för fri körning i vissa miljözoner.

 • Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic

  Lösningar för alla användningsområden

  Låg eller hög förarhytt, diesel- eller gasmotor, fyra olika axelvarianter och axelavstånd. Econic uppfyller som ett modernt Low-Entry-fordon de hårda kraven på ett nyttofordon. En partner som är perfekt anpassad till de mest varierande branscher och uppgifter. 

Vi hjälper dig hålla verksamheten rullande

 • Serviceavtal

  Med ett bra serviceavtal får du inga överraskningar alls. ServiceComplete täcker allt som nybilsgarantin täcker plus alla slitdelar.

 • Fleetboard

  Med Fleetboard kan ni nå er fordonflottas fulla potential och sänka bränsleförbrukningen på samma gång.