Vedlikehold på bilia.no

Det kan oppstå midlertidige forstyrrelser. I mellomtiden henviser vi til 915 08 555, eller kundesenter@bilia.no

Vi beklager ulempene og takker for tålmodigheten.

Toyota hos Bilia
Toyota hos Bilia

Vi hjälper dig hitta rätt Toyota oavsett om du letar efter en ny eller begagnad. Alltid med ett stort lager av bilar för snabb leverans och leasing.

 • Köp bil online

  Köp din Toyota online eller i någon av våra bilhallar.

 • Snabb leverans

  Alltid nya och begagnade bilar i lager för snabb leverans.

 • Allt under samma tak

  Vi har samlat service, biltillbehör och bilvård.

Utvalda modeller

Här ser du erbjudanden på utvalda Toyota-modeller och aktuella nyheter.

Toyota Yaris Cross 1,5 Hybrid Active AWD-i

Unik kombination av hybrid och AWD-i

 • AWD-i
 • Automat
 • Elhybrid – kör genomsnitt på 50% el

 • Kampanjpris från 256 900,- Ord. pris 266.900
 • Flex Privatleasing 3 195,- per måned
 • Toyota för privatleasing

  Med Toyota Easy Privatleasing får du köra en helt ny bil till en fast månadskostnad, utan att betala något i förskott. Avgiften avgörs av bilmodell, eventuell extrautrustning och hur många mil du förväntas köra per år.

  Läs mer om privatleasing

 • Toyota för företagsleasing

  Kör du tjänstebil, är du småföretagare eller har du ansvar för bilflottan på ett företag? Att välja Toyota är en bra affär på flera sätt. Vi på Bilia hjälper dig med allt som rör företagets bilägande.

  Läs mer om tjänstebil

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor.

Flex Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde. Flex Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Flex billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med 3,99% ränta och 4,6% effektiv ränta. Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde.