Mercedes-Benz hos Bilia
Mercedes-Benz hos Bilia
Vi hjälper dig hitta rätt Mercedes-Benz oavsett om du letar efter en ny eller begagnad. Alltid med ett stort lager av bilar för snabb leverans och leasing.

Utvalda modeller

Här ser du erbjudanden på utvalda Mercedes-Benz och aktuella nyheter.

EQB 300 4MATIC SE-Edition

Rymlig och helt elektrisk SUV

 • SE Edition
 • Finns som sjusitsig
 • Upp till 419 km på el
 • Privatleasing 5.395 kr/månad inkl. service
 • Köp bil online

  Köp din begagnade Mercedes-Benz online eller i någon av våra bilhallar.

 • Laddbara bilar

  Mercedes-Benz har ett brett utbud av el- och laddhybrider.

 • Snabb leverans

  Alltid nya och begagnade bilar i lager för snabb leverans.

 • Privatleasa Mercedes-Benz hos Bilia

  Privatleasa din Mercedes-Benz hos oss

  Med privatleasing får du köra en helt ny Mercedes-Benz till fast månadskostnad, utan att betala något i förskott. När avtalsperioden är över lämnar du tillbaka bilen och kan välja ut en ny.

  Läs mer om privatleasing

 • En ny Mercedes-Benz som tjänstebil hos Bilia

  Mercedes-Benz för företagsleasing

  Kör du tjänstebil, är du småföretagare eller har du ansvar för bilflottan på ett företag? Vi på Bilia hjälper dig med allt som rör företagets bilägande.

  Läs mer om tjänstebil

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.