Mercedes-Benz Transportbilar hos Bilia

Mercedes-Benz Transportbilar hos Bilia

Vad behöver du hjälp med?

Med en transportbil från Mercedes-Benz har du alltid en stark och trygg partner vid din sida. I sortimentet finns modeller för olika behov och arbetsuppgifter. Kanske det är dags att uppgradera till en transportbil med eldrift?

Utvalda modeller

Här ser du erbjudanden på utvalda Mercedes-Benz transportbilar och aktuella modeller.
 • Personlig rådgivning

  Vi hjälper dig att hitta rätt modell, utifrån dina behov.

 • Allt under samma tak

  Vi har samlat service, biltillbehör och bilvård.

 • En smidig företagslösning

  Tillsammans tar vi fram en plan för din tjänstebil.

Mercedes-Benz Transportbilar i lager

Hos oss hittar du alltid nya och begagnade Mercedes-Benz Transportbilar för snabb leverans.

Fem anledningar att välja Bilia Transportbilar Pro

 • Fri lånebil

  Står din bil stilla? Vi har lånebil redo för inhopp om din ordinarie är på verkstaden. Ditt lag förblir komplett och din verksamhet slipper onödiga avbrott.

 • Dedikerade specialister

  Vi utlovar ett stort engagemang i dig och din transportbil. Vi hjälper dig hitta rätt bil för dina behov och guidar dig gärna när du ska välja inredning och tillbehör. Tillsammans hittar vi det som passar bäst för dig och din verksamhet.

 • Bilia Total Transportbilar

  Vår skräddarsydda paketering med finansiering, försäkring, serviceavtal ger dig allt i ett. Enkelt, tryggt och smidigt.

 • Service inom 24 timmar

  Låt inte tiden rulla iväg. Vi finns här för dig och din verksamhet och erbjuder service inom 24 timmar vid reparation och skadebesiktning, samt enklare reparationer. (Gäller ordinarie öppettider. Dock ej skador.)

 • Serviceavtal

  I vårt serviceavtal ingår bland annat byte av motorolja, filter och packning samt funktions-, slitage- och säkerhetskontroller. Smidigt och enkelt för att hålla din verksamhet rullande.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Leasing
Finansiell leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, 6.000 mil, restvärde 40 %, 1:a förhöjd avg. 20 %, rörlig ränta. Reservation för sedvanlig kreditprövning.