Mercedes-Benz Transportbilar hos Bilia
Mercedes-Benz Transportbilar hos Bilia

Vad behöver du hjälp med?

Med en transportbil från Mercedes-Benz har du alltid en stark och trygg partner vid din sida. I sortimentet finns modeller för olika behov och arbetsuppgifter. Kanske det är dags att uppgradera till en transportbil med eldrift?

 • Personlig rådgivning

  Vi hjälper dig att hitta rätt modell, utifrån dina behov.

 • Allt under samma tak

  Vi har samlat service, biltillbehör och bilvård.

 • En smidig företagslösning

  Tillsammans tar vi fram en plan för din tjänstebil.

Erbjudande

 • Finns erbjudande
  Mercedes-Benz Citan hos Bilia

  Mercedes-Benz Citan

  Ett transportfordon att trivas i

  • Kampanjpris inkl. automatväxel
  • Van of the Year 2022
  • Serviceavtal från 1 kr/mil

  Den nya kompakta Mercedes-Benz Citan har generöst med komfort, säkerhetsutrustning och lastutrymme. Därför är det inte så konstigt att den har blivit vald till Årets Transportbil 2022 – och som om det inte redan var bra nog, finns den nu även med automatväxel.

  Gäller vid ordertecknande/köp hos Bilia Mercedes-Benz. Bränsledeklaration enl. EU-norm WLTP. Bränsleförbrukning 5,1-5,7 l/100 km, CO2 133-150g/km. *Finansieringsvillkor: Paket Business: Finansiell leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, 6.000 mil, restvärde 40 %, 1:a förhöjd avg. 20 %, rörlig ränta (april 2022). Reservation för sedvanlig kreditprövning. Serviceavtal ServiceCare Complete från 1 kr/mil är baserat 2.000 mil/år och kan köpas till vid finansiering. Alla priser exkl. moms. Kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Reservation för tryckfel, prisförändringar samt slutförsäljning. Bilen på bilden är extrautrustad.

  • Kampanjpris ex. moms 199.900 kr Ordinarie pris 225.000 kr
  • Leasing 2.595 kr/månad ex. moms

Utvalda modeller

Visa alla modeller

Fem anledningar att välja Bilia Transportbilar Pro

 • Fri lånebil

  Står din bil stilla? Vi har lånebil redo för inhopp om din ordinarie är på verkstaden. Ditt lag förblir komplett och din verksamhet slipper onödiga avbrott.

 • Dedikerade specialister

  Vi utlovar ett stort engagemang i dig och din transportbil. Vi hjälper dig hitta rätt bil för dina behov och guidar dig gärna när du ska välja inredning och tillbehör. Tillsammans hittar vi det som passar bäst för dig och din verksamhet.

 • Bilia Total Transportbilar

  Vår skräddarsydda paketering med finansiering, försäkring, serviceavtal ger dig allt i ett. Enkelt, tryggt och smidigt.

 • Service inom 24 timmar

  Låt inte tiden rulla iväg. Vi finns här för dig och din verksamhet och erbjuder service inom 24 timmar vid reparation och skadebesiktning, samt enklare reparationer. (Gäller ordinarie öppettider. Dock ej skador.)

 • Serviceavtal

  I vårt serviceavtal ingår bland annat byte av motorolja, filter och packning samt funktions-, slitage- och säkerhetskontroller. Smidigt och enkelt för att hålla din verksamhet rullande.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Operationell leasing:
Operationell leasing, paket professional, hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserad agent. Operationell leasing är exkl. moms, inkl. service och är beräknat på 36 mån, max 3 000 mil och 0 kr kontantinsats. Reservation för sedvanlig kreditprövning.