Transportbilar hos Bilia

Transportbilar håller ditt företag rullande

Flexibla, driftsäkra och kostnadseffektiva transportbilar
Som gör arbetsdagen lite lättare. Vi kan transportbilar och hjälper dig hitta en arbetskamrat med rätt funktion och lastkapacitet.

Transportbilar i lager

Vilken typ av transportbil passar dig och dina behov? Välj och sök typ i vårt bilsök eller kom in till oss för personlig hjälp och rådgivning.
 

Fem anledningar att välja Bilia Transportbilar Pro

 • Fri lånebil

  Står din bil stilla? Vi har lånebil redo för inhopp om din ordinarie är på verkstaden. Ditt lag förblir komplett och din verksamhet slipper onödiga avbrott.

 • Dedikerade specialister

  Vi utlovar ett stort engagemang i dig och din transportbil. Vi hjälper dig hitta rätt bil för dina behov och guidar dig gärna när du ska välja inredning och tillbehör. Tillsammans hittar vi det som passar bäst för dig och din verksamhet.

 • Bilia Total Transportbilar

  Vår skräddarsydda paketering med finansiering, försäkring, service- & reparationsavtal ger dig allt i ett. Enkelt, tryggt och smidigt.

 • Service inom 24 timmar

  Låt inte tiden rulla iväg. Vi finns här för dig och din verksamhet och erbjuder service inom 24 timmar vid reparation och skadebesiktning, samt enklare reparationer. (Gäller ordinarie öppettider. Dock ej skador.)

 • Serviceavtal

  I vårt serviceavtal ingår bland annat byte av motorolja, filter och packning samt funktions-, slitage- och säkerhetskontroller. Smidigt och enkelt för att hålla din verksamhet rullande.

 • Bilia Transportbilar Pro hittar du på följande orter

Prata företagsbilar med oss

Vi hjälper dig med att hitta de bästa lösningarna för ditt företag, utifrån dina behov och önskemål.

Tjänstebil hos BiliaTjänstebil hos Bilia

Köp företagets bilar hos oss

Kör du tjänstebil, är du småföretagare eller har du ansvar för bilflottan på ett företag? Vår företagstjänst Bilia Fleet är din partner för allt som har med företagets tjänste- och förmånsbilar att göra. 


Läs mer om Bilia Fleet