Hyrbilar

Behöver du hyra bil?

Hos oss hittar du hyrbilar för alla tillfällen, och kan välja ur ett brett urval av bilmodeller. På flera anläggningar kan vi även hjälpa dig med minibussar och lätta lastbilar. 

Boka hyrbil genom att ringa Bilia Nu på 0771-400 000, eller ring direkt till din anläggning. Hitta din närmaste anläggning.

Bilia samarbetar med Hertz - Sveriges största biluthyrningskedja

2020_Hertz_Logo_Black_Yellow_Line_CMYK.jpg

Hyrbil vid ditt verkstadsbesök

De flesta av våra verkstäder har hyrbil till uthyrning i samband med verkstadsbesök. Prisexemplet nedan utgår från Renault Clio.

Från 499 kr, inklusive 5 fria mil.    

 

Hyrbilar för nya behov

Hyrbilar för nya behov

En ny situation gör att nya behov kan uppkomma. Vi på Bilia erbjuder hyrbilar från Hertz och hjälper dig gärna att hitta en hyrbil som kan underlätta vardagen för dig. 

På våra större anläggningar har vi nyckelkiosker som du själv kan hämta och lämna nyckeln via, och har även tagit fler åtgärder för din och vår trygghet. Läs mer om dem här.

Boka hyrbil via 0771-400 000 eller bilia.nu@bilia.se.

Hitta din närmaste anläggning

Boka sommarens hyrbil

Boka sommarens hyrbil

I dessa tider kan det vara aktuellt att hyra bil en kortare eller längre period. Vi hjälper dig! Boka din hyrbil från Hertz, hos oss på Bilia, redan nu för sommarperioden 15 juni - 15 augusti. Nedan ser du prisexempel, men vi har även många andra bilmodeller att välja mellan.  I hyrbilsbokning ingår:

  • Fri körsträcka
  • Självrisksreducering
  • Stöldskydd
  • Moms

Prisexempel hyrbil – 1 vecka

Renault Clio 1.697 kr ord. pris 2.344 kr
Volvo V40 Manuell 2.259 kr ord. pris 3.469 kr
Volvo V60 II Automat 2.752 kr ord. pris 4.875 kr


Behöver du bil för kortare eller längre tid hjälper vi dig med det också. Kontakta Hertz på din närmaste Biliaanläggning för bokning och fler prisförslag.

 

Weekendbil – hyr bil över helgen

Weekendbil – hyr bil över helgen

Passa på att hyra en bil till weekendpris hos oss. Weekendpriser gäller fredagar från klockan 15:00 till söndag kväll, med reservation för fullbokning. Priserna är inklusive självriskreducering och stöldskydd.

Kontakta din anläggning för aktuella bilar och priser.