Bilia Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross

Elhybrid • Premiär

Världens mest sålda bil – nu som SUV

Upptäck världens mest sålda bilmodell i ny form – säg hej till Corolla som praktisk SUV. Corolla Cross ger dig gott om utrymme och god sikt för alla passagerare. Dessutom är bilen utrustad med Toyotas självladdande hybridsystem, vilket gör att du inte behöver tänka på att ladda din Corolla Cross överhuvudtaget. Den ultimata familjebilen för både vardagsturer och längre resor, med andra ord

 • Köp från 357.100 kr
 • Easy Privatleasing från 3.995 kr/månad
 • Gott om plats för allt och alla

  Corolla Cross är den perfekta familjebilen med sin kombination av gott ben- och takutrymme, god sikt och utseendet av en SUV som utstrålar stort självförtroende på vägarna. Det rymliga bagageutrymmet samt fäll- och delbara säten gör den smidig för vardagens alla bestyr samtidigt som det ger dig möjlighet till en aktiv livsstil.  

 • Hybridteknik som levererar i alla lägen

  Med femte generationens självladdande hybridteknik levererar Corolla Cross körglädje när den är som bäst. Med förbättrad acceleration och lägre bränsleförbrukning blir varje bilutflykt till en härlig upplevelse – utan att du behöver stanna för att ladda. Tack vare smart fyrhjulsdrift kan du tryggt och kraftfullt ta dig fram på flera typer av vägunderlag, i alla typer av väder.

 • Håll dig uppkopplad längs vägen

  Din Corolla Cross erbjuder en mängd funktioner i kupén, så att du enkelt kan koppla upp dig under din bilfärd. Anslut din smartphone till den 10,5 tums stora pekskärmen eller använd dig av de tjänster som redan är integrerade i bilens teknik. Du kan med andra ord ringa, skicka meddelanden och lyssna på musik på ett smidigt sätt utan att det stör din körning.

 • 10,5”
  Pekskärm
 • 2,0l
  Hybriddrivlina
 • 18-tums
  Lättmetallfälgar

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med din nya Toyota följer tre års Toyota Eurocare vägassistans på köpet.

  Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir åtta år gammal.

Bränsleförbrukning Corolla Cross: 5,3-5,4 l/100 km. CO2 12-122 g/km.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Easy Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde.
Easy Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med 5,49% ränta.
Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde.
Företagskund: Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50% marginalskatt, baserat på 2022 års förmånsvärdesberäkning. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 50% restvärde, ord.rörlig ränta 5,49%. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.