Mercedes-Benz Atego

Mercedes-Benz Atego

Sveriges mest sålda distributionslastbil

Mercedes-Benz dominerar den svenska marknaden för distributionslastbilar. Atego är Sveriges mest sålda distributionslastbil genom tiderna och idag är varannan såld bil i klassen en Atego.

Teknik och uppkoppling

 • Mercedes-Benz AtegoMercedes-Benz Atego

  Redo för allt

  Med Atego är du mycket väl förberedd för utmaningarna inom lätt distributionstrafik. Den är mycket effektiv och tillförlitlig, och tack vare mångsidigheten finns en lämplig fordonskonfiguration för praktiskt taget alla krav och varje bransch.

 • Mercedes-Benz AtegoMercedes-Benz Atego

  Mångsidig och anpassningsbar

  Med Atego får du en otroligt mångsidig lastbil som med uppdragsanpassad utrustning ser till att du kan sköta dina uppdrag i distributionstrafik smidigt och problemfritt.

 • Mercedes-Benz AtegoMercedes-Benz Atego

  Effektiva transporter

  Förenar det som hör ihop: RoadEfficiency kombinerar låga totalkostnader med hög säkerhet och hög fordonsanvändning, för ännu mer effektiva transporter. Med Mercedes-Benz originaltillbehör och ytterligare höjdpunkter bidrar Atego till att göra arbetet i distributionstrafiken lite lättare.

 • Mercedes-Benz AtegoMercedes-Benz Atego

  Teknisk data

  Med optimerad ergonomi, hög körkomfort, mer effekt och mer vridmoment har Atego allt som du behöver för ditt arbete.

  Från vindrutetorkaren till bromsljusen – hos Mercedes-Benz är tillförlitlighet en del av grundutrustningen. Redan under utveckling och konstruktion fokuserar man på varje komponent.

Vi hjälper dig hålla verksamheten rullande

 • Serviceavtal

  Med ett bra serviceavtal får du inga överraskningar alls. ServiceComplete täcker allt som nybilsgarantin täcker plus alla slitdelar.

 • Fleetboard

  Med Fleetboard kan ni nå er fordonflottas fulla potential och sänka bränsleförbrukningen på samma gång.