Mercedes-Benz Arocs

Mercedes-Benz Arocs

Optimalt rustad för entreprenadtrafik

Landsvägsversionerna och de allhjulsdrivna versionerna av Arocs ger dig en maximalt robust och tålig lastbil som är optimalt rustad för praktiskt taget alla utmaningar inom entreprenadtrafik.

Teknik och uppkoppling

 • Renodlad för tung anläggningstrafik

  Mercedes-Benz Arocs är i varje detalj är byggd för att klara de hårda påfrestningarna i grusgropar och på byggen. Markfrigången är höjd och fjädringen är avsedd för tuffast tänkbara tag.

  Arocs har en mängd lösningar som är helt unika – bland annat ”gunga-­loss” funktion. Alla Arocs har en off-road anpassad Powershift 3 växellåda som standard. Det går även att beställa Arocs med hydrauliskt inkopplingsbar framhjulsdrift (HAD) och den outslitliga kopplingen TRK som gör start i backe med full last till en barnlek.

 • Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs

  Effektiv och tillförlitlig

  Förenar det som hör ihop: RoadEfficiency kombinerar låga totalkostnader med hög säkerhet och flexibel fordonsanvändning, för ännu mer effektiva transporter. När vi bygger våra lastbilar utgår vi från den hårdaste kvalitetsstandarden som finns, nämligen kraven i vardagen. Med andra ord – dina krav.

 • Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs

  Teknisk data och individuell utformning

  Med sparsamma och pålitliga Euro VI-motorer samt 9 förarhyttsvarianter har Arocs lösningen för praktiskt taget alla krav. Med Mercedes-Benz originaltillbehör och branschspecifika fordonskoncept erbjuder Arocs ett flertal individuella utformningsmöjligheter och extra hög nyttolast för extrema laster.

 • Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs

  Kraftfull design

  Arocs tålighet och styrka återspeglas även i de individuella förarhytterna, i hyttens extremt tåliga och långlivade råkaross liksom i den atletiska och kraftfulla designen.

Vi hjälper dig hålla verksamheten rullande

 • Serviceavtal

  Med ett bra serviceavtal får du inga överraskningar alls. ServiceComplete täcker allt som nybilsgarantin täcker plus alla slitdelar.

 • Fleetboard

  Med Fleetboard kan ni nå er fordonflottas fulla potential och sänka bränsleförbrukningen på samma gång.