Elbilsladdning

Ladda din bil säkert och smidigt i din fastighet

Hos oss hittar du ett brett utbud av laddboxar, oavsett om du har en ren elbil eller laddhybrid. Alla laddboxar i vårt sortiment kan köpas med installation, då en certifierad installatör kommer hem till dig och utför monteringen på ett säkert och effektivt sätt. I vårt sortiment ingår varumärken som DEFA, Charge Amps, GARO och Wallbox.

DEFA

DEFA:s laddstationer eRange speglar produkternas användningsområde. eRange står för elbil, elektricitet, energi, effektivitet och enkelhet och Range för räckvidd, som är en viktig aspekt för elbilsförare. DEFAs utbud av laddboxar är komplett och av hög kvalitet varesig vilken box, effekt eller uttag du väljer. Boxarna är anpassade efter nordiskt klimat och installationen sker alltid av certifierade installatörer – så att du kan känna dig säker.

Charge Amps

Charge Amps är ett svenskt innovativt företetag som vill göra elbilsladdning trendigare, smartare och enklare. Charge Amps tillverkar laddlösningar för kunders primära behov. Marknaden expanderar snabbare än någonsin och tillsammans med att det produceras nya bilmodeller och tjänstebilslagstiftningar utvecklas kommer intresset och behovet att öka. Charge Amps Halo är en liten effektiv laddbox med snygg design – perfekt för laddning i hemmet.

GARO

GARO är ett innovativt företag som har ett av marknadens bredaste sortiment av laddstolpar och laddstationer. GARO tillverkar även system för elinstallationsmarknaden. Företaget är i dag verksamma i Sverige, Norge, Finland, Irland, Storbritannien och Polen. GARO:s produkter är tillverkade av högsta kvalitet och framtagna för att du på ett säkert och effektivt sätt ska kunna ladda ditt elfordon. GLB Laddbox-serien innehåller säkra och smidiga laddboxar som är utvecklade för ett nordiskt klimat.

Wallbox

Wallbox är ett globalt företag med nyskapande teknik och smarta laddare. Ett innovativt företag som utvecklar laddboxar med enastående design som laddar din elbil snabbt, effektivt och säkert. Alla produkter är enkla att använda och förenklar din vardag. Bestäm själv när och hur snabbt du vill att elbilen ska laddas och hantera kommunikationen mellan bil och laddare med företagets lättanvända appar. Wallbox Pulsar Plus 7,4-22kW är marknadens minsta laddbox. En smart laddbox med optimal laddeffekt och ett säkert val för din elbil.

 

Här hittar du din laddstation samt kan läsa mer om laddstandarder, kontakter och vilken kabel som passar ditt behov och laddbox. 

Hur långt kan du köra om du laddat i en timme?

Hur långt kan du köra om du laddat i en timme?

Se i grafiken hur långt du kan köra efter att ha laddat bilen i ca en timme.