Elbilsladdning

Ladda din bil säkert och smidigt i din fastighet

Hos oss hittar du ett brett utbud av laddboxar, oavsett om du har en ren elbil eller laddhybrid. Alla laddboxar i vårt sortiment kan köpas med installation, då en certifierad installatör kommer hem till dig och utför monteringen på ett säkert och effektivt sätt. I vårt sortiment ingår varumärken som Charge Amps, DEFA och Wallbox.

Skattereduktion för grön teknik

Kom ihåg att du som privatperson kan få 50% i skattereduktion på både arbete och material vid installation av laddbox. Skattereduktionen omfattar max 50.000 kr per person och år. Hos Skatteverket kan du läsa mer om vad som gäller. När du beställer en laddbox hos oss skickar vi vidare dina uppgifter till en av våra installationspartner, som efter avslutad installation fakturerar dig för material och arbete inklusive skattereduktionen.

Charge Amps

Charge Amps är ett svenskt innovativt företetag som vill göra elbilsladdning trendigare, smartare och enklare. Charge Amps tillverkar laddlösningar för kunders primära behov. Marknaden expanderar snabbare än någonsin och tillsammans med att det produceras nya bilmodeller och tjänstebilslagstiftningar utvecklas kommer intresset och behovet att öka. Charge Amps Halo är en liten effektiv laddbox med snygg design – perfekt för laddning i hemmet.

Se vårt sortiment från Charge Amps här

DEFA

DEFA:s laddstationer eRange speglar produkternas användningsområde. eRange står för elbil, elektricitet, energi, effektivitet och enkelhet och Range för räckvidd, som är en viktig aspekt för elbilsförare. DEFAs utbud av laddboxar är komplett och av hög kvalitet varesig vilken box, effekt eller uttag du väljer. Boxarna är anpassade efter nordiskt klimat och installationen sker alltid av certifierade installatörer – så att du kan känna dig säker.

Se vårt sortiment från DEFA här

Wallbox

Wallbox är ett globalt företag med nyskapande teknik och smarta laddare. Ett innovativt företag som utvecklar laddboxar med enastående design som laddar din elbil snabbt, effektivt och säkert. Alla produkter är enkla att använda och förenklar din vardag. Bestäm själv när och hur snabbt du vill att elbilen ska laddas och hantera kommunikationen mellan bil och laddare med företagets lättanvända appar. Wallbox Pulsar Plus 7,4-22kW är marknadens minsta laddbox. En smart laddbox med optimal laddeffekt och ett säkert val för din elbil.

Här hittar du vårt sortiment från Wallbox

Hur långt kan du köra om du laddat i en timme?

Hur långt kan du köra om du laddat i en timme?

Se i grafiken hur långt du kan köra efter att ha laddat bilen i ca en timme.