Elbilsladdning

Ladda din bil säkert och smidigt i din fastighet

Hos oss hittar du ett brett utbud av laddboxar, oavsett om du har en ren elbil eller laddhybrid. Alla laddboxar i vårt sortiment kan köpas med installation, då en certifierad installatör kommer hem till dig och utför monteringen på ett säkert och effektivt sätt. I vårt sortiment ingår varumärken som DEFA, Charge Amps och Webasto.

DEFA

DEFA:s laddstationer eRange speglar produkternas användningsområde. eRange står för elbil, elektricitet, energi, effektivitet och enkelhet och Range för räckvidd, som är en viktig aspekt för elbilsförare. DEFAs utbud av laddboxar är komplett och av hög kvalitet varesig vilken box, effekt eller uttag du väljer. Boxarna är anpassade efter nordiskt klimat och installationen sker alltid av certifierade installatörer – så att du kan känna dig säker.

Charge Amps

Charge Amps är ett svenskt innovativt företetag som vill göra elbilsladdning trendigare, smartare och enklare. Charge Amps tillverkar laddlösningar för kunders primära behov. Marknaden expanderar snabbare än någonsin och tillsammans med att det produceras nya bilmodeller och tjänstebilslagstiftningar utvecklas kommer intresset och behovet att öka. Charge Amps Halo är en liten effektiv laddbox med snygg design – perfekt för laddning i hemmet.

Webasto

Webasto brinner för teknik och har utvecklar kvalitetsprodukter för användning i motorfordon. De vill ge mervärde till kunden och prioritera kunders efterfrågan. De mest grundläggande kravet för ett elfordon är att ha en pålitlig laddningsinfrastuktur där Webasto erbjuder högpresterande laddningslösningar, installation och originalutrustning. Deras produkter uppfyller alla relevanta branschstandarder och säkerhetskrav, samt är av högsta kvalitet. Vi erbjuder Webasto Pure, en enkel laddbox med stilren design. 

Här hittar du din laddstation samt kan läsa mer om laddstandarder, kontakter och vilken kabel som passar ditt behov och laddbox. 

Hur långt kan du köra om du laddat i en timme?

Hur långt kan du köra om du laddat i en timme?

Se i grafiken hur långt du kan köra efter att ha laddat bilen i ca en timme.