Volvo EX90

Volvo EX90

Elbil

Volvo EX90 – exklusiv elektrisk SUV

Den tredje elbilen från Volvo är här – helt nya Volvo EX90. Den helt elektriska SUV:en med plats för sju säten och stort bagageutrymme är den säkraste Volvon någonsin. Genom att kombinera flera säkerhetssensorer kan bilen ha överblick över flera potentiella faror samtidigt.

Elbilen har en har en imponerade elektrisk räckvidd på upp till 600km. Du kan ladda bilen på mindre än 30 minuter från 10 till 80 procent, om du laddar med en 250 kW DC-snabbladdare.

Volvo EX90 är lämpad för alla körförhållanden. Med fyrhjulsdrift, One Pedal Drive och ljudsystem från Bowers & Wilkins gör bilresan bekväm och underhållande.

 • Köp från 1.088.500 kr
 • Privatleasing från 14.995 kr/månad
 • Upp till
  600km
  Elektrisk räckvidd
 • 408hk
  Prestanda
 • 7säten

Uppgifterna om räckvidd är preliminära och baseras på uppskattningar och beräkningar utförda av Volvo Cars för en variant av Volvo EX90 (modellår 2025), som kommer att vara tillgänglig för beställning under 2023. 

Service, garanti och assistans

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Volvo: Volvo Inclusive privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader. Business Lease Volvo: Volvo Business Lease är exkl. moms och beräknat på 10% första förhöjd månadshyra, inkl. serviceavtal i 36 mån, 1.000 mil/år och garanterat restvärde. Försäkring, vägskatter och onormalt slitage tillkommer. Priserna förutsätter medlemsskap i Företagarna. Billån Volvo: Volvo Inclusive billån är beräknat på 30% kontant, 84 månader och ränta 4,55% samt effektiv ränta fr. 0,1%.

När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti.