Toyota bZ4X hos Bilia

Toyota bZ4X

Elbil

100% körglädje. 0% utsläpp.

Toyota bZ4X är en innovativ och effektiv elbil i form av en kaxig SUV. Den tar dig vart du än ska med sin stilrena design, trygga räckvidd och enastående fram- eller fyrhjulsdrift. Dessutom finns det gott om plats för både passagerare och packning med sitt generösa ben- och bagageutrymme. Gör dig beredd att njuta av en ny, maxad och framför allt elektrisk körupplevelse.

 • Köp från579.900 kr
 • Business lease från6.716 kr/månadexkl.moms
 • Toyota bZ4X hos BiliaToyota bZ4X hos Bilia

  Självsäker design

  Toyota bZ4X är en bil som drar till sig uppmärksamhet på vägarna, allra främst för sin avancerade, stilrena och självsäkra SUV-design.

 • Toyota bZ4X hos BiliaToyota bZ4X hos Bilia

  The future is Beyond Zero

  Förbered dig på en helt och hållet elektrisk resa utan några som helst utsläpp med Toyota bZ4X, som är den första modellen ur Toyotas nya modellserie Beyond Zero. Med sin fina prestanda, höga vridmoment och fyrhjulsdrift som tillval garanteras både en kraftfull och inspirerande körupplevelse.

 • Toyota bZ4X hos BiliaToyota bZ4X hos Bilia

  Betryggande batteriprestanda

  Med Toyota bZ4X behöver du aldrig oroa dig för räckvidden, då batteriet levererar upp till 511 km körning per laddning. Bilen kan även utrustas med solcellstak som extra energikälla. Dessutom förväntas batteriet fortfarande ha 90 procent av sin ursprungliga prestanda efter 10 år.

 • Toyota bZ4X hos BiliaToyota bZ4X hos Bilia

  Plats att umgås

  Alla passagerare får en trygg och bekväm upplevelse i en Toyota bZ4X. Den stilrena interiören ger en härlig känsla av rymd med generöst benutrymme. Dessutom finns det gott om plats för packning med ett bagageutrymme som rymmer hela 452 liter.

 • Upp till
  511km
  Elektrisk räckvidd
 • 452 l
  Bagageutrymme
 • 160 km/h
  Toppfart

Siffrorna är preliminära, utrustning och specifikationer kan komma att ändras.

I blickfånget

Utforska några av Toyota bZ4X bästa sidor.

Säker för dig, snäll mot miljön

 • Välj din ratt

  När du väljer en bZ4X väljer du även vilken typ av ratt du önskar. Den runda ratten har en traditionell, mekanisk styrning medan den andra, One Motion Grip, är så kallad steer-by-wire. Det här innebär noll mekanisk koppling mellan ratt och hjul, utan all överföring sker på elektronisk väg.

 • Känn dig trygg på vägarna

  bZ4X har utrustats med tredje generationens Toyota Safety Sense-paket. Detta innebär flera uppgraderingar, bland annat har radar- och kamerasystemet förbättrats med längre räckvidd än föregående versioner.

 • Smart återanvändning

  I slutet av bilens livslängd kan batterikomponenterna och materialen sparas för återanvändning och bli till nya batteridelar. Det här är en del i Toyotas arbete att ständigt sträva efter att minska energiförbrukning, resurssvinn samt koldioxidutsläpp.

Visa fler
Toyota Safety SenseToyota Safety Sense

Toyota Safety Sense skyddar både dig och andra

Din Toyota är utrustad med säkerhetssystemet Toyota Safety Sense.

Detta innehåller en rad tekniker som hjälper dig med allt från att förutse potentiella kollisioner till att övervaka vägskyltar.

 

 • 1. Pre-Collision System with Cyclist and Night-time Pedestrian Detection (PCS)

  Toyota Safety Sense aktiva krockskyddssystem med cyklist- och nattdetektion av fotgängare, kombinerar en kamera med radarteknik för att upptäcka fotgängare, cyklister och andra fordon på vägen.

  När risken för en kollision upptäcks, får du ljudsignaler och visuella varningar samtidigt som systemet hjälper dig att reagera med ytterligare bromstryck för att undvika kollision.

 • 2. Automatic High Beam

  Funktionen automatiskt helljus är utformad för göra alla trafikanter mer synliga under mörkerkörning.

  En kamera placerad vid innerbackspegeln känner av strålkastarna på mötande fordon samtidigt som den övervakar ljuset på gatubelysningen. Den växlar automatiskt mellan hel- och halvljus, så att du som förare kan koncentrera dig helt på vägen, säkert och bekvämt.

 • 3. Lane Departure Alert with Steering Control (LDA with steering control)

  En kamera som övervakar körfilmarkeringar sätter igång ljud- och ljusvarningar om bilen börjar avvika från ett körfält, utan att blinkern används.

  Toyota Safety Sense körfilsassistans hjälper dessutom till att styra dig tillbaka om du oavsiktligt avviker från körfältet.

 • 4. Lane Trace Assist (LTA)

  Med hjälp av en kamera för att upptäcka körfilmarkeringar, känner tekniken med intelligent körfilsassistans av om du avviker från det aktuella körfältet eller glider över på vägrenen, och korrigerar automatiskt fordonets väg med ett lätt vrid på ratten (gireffekt).

  Det förstärks med ytterligare bromskraft som endast appliceras på de inre hjulen och visas i informationsindikatorn.

 • 5. Road Sign Assist (RSA)

  Toyota Safety Sense vägskyltsigenkänning övervakar vissa vägskyltar framåt, och visar tydligt information om aktuella hastighetsgränser eller omkörningsbegränsningar i instrumenttavlan.

  Systemet varnar också både visuellt och med ljud om du inte följer vägmärkesindikationen.

 • 6. Full Range Adaptive Cruise Control (ACC)

  Toyota Safety Sense aktiva farthållare plus hjälper dig att hålla konstant hastighet, utan att använda gaspedalen, och ett minimalt, förinställt avstånd till fordonet framför. Om avståndet blir mindre, bromsar systemet så mycket som behövs. Om avståndet ökar igen accelererar bilen succesivt tills trafikflödet tillåter den förinställda hastigheten.

  Vid trafikstockning behöver du endast styra bilen, medan systemet bibehåller lämpligt avstånd och hastighet.

 • 7. Intelligent Adaptive Cruise Control (iACC)

  När vägskyltsigenkänningen (RSA) kombineras med den aktiva farthållaren (ACC), kan den intelligenta aktiva farthållaren identifiera hastighetsbegränsningar längs vägen och föreslå ändringar i den inställda hastigheten.

Teknik och uppkoppling

 • Toyota bZ4XToyota bZ4X

  Integrering av smartphone

  Bilen har en pekskärm på upp till 12,3-tum och smidig integrering av smartphone. Du kan med andra ord enkelt ringa, skicka meddelanden och lyssna på musik på ett smidigt sätt utan att det stör din körning.

 • Toyota bZ4XToyota bZ4X

  Röststyrning

  Med förbättrad röstigenkänningsfunktion och Bluetoothuppkoppling har det aldrig varit enklare att styra exempelvis vindrutetorkare och luftkonditionering.

 • Toyota bZ4XToyota bZ4X

  Håll koll med appen

  Med MyT-appen kan du alltid hålla koll på din Toyota via din smartphone. Du kan bland annat se bilens aktuella laddningsstatus, schemalägga laddningstider, granska genomförda resor och förvärma kupén eller låsa och låsa upp dörrarna.  

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med din nya Toyota följer tre års Toyota Eurocare vägassistans på köpet.

  Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir åtta år gammal.

Bilia Days: Premier samt erbjudanden på denna sidan gäller vid ordertecknande 2023-03-16 - 2023-03-26, om inget annat anges. Kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal. Reservation för skrivfel, prisförändringar samt slutförsäljning av lagerbilar och butiksprodukter. Fullständiga villkor och WLTP-siffror finns på bilia.se/biliadays.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Easy Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde.
Easy Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med rörlig ränta.
Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde.
Företagskund: Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50% marginalskatt, baserat på 2022 års förmånsvärdesberäkning. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 50% restvärde, ord.rörlig ränta. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.