Volvo EX30

Volvo EX30

Elbil

Elektriska Volvo EX30 är här

Volvos minsta SUV någonsin är här. Allt du förväntar dig av en Volvo – men i ett kompakt och elektriskt format.

Volvo EX30 är en elbil med upp till 476 km räckvidd och skapad för att ha det minsta koldioxidavtrycket en Volvo någonsin haft. Upplev stor elektrisk prestanda, i ett litet paket.

 • Räckvidd upp till
  476km
 • Noll till 100
  3,6sekunder
 • Snabbladda på
  26minuter
 • Köp från429.000 kr
 • Privatleasing från4.795 kr/månad

Erbjudanden

 • Erbjudande
  Volvo EX30 hos BiliaVolvo EX30 hos Bilia

  Volvo EX30 Single Core

  Privatleasa från 4.795 kr

  • 337 - 476 km räckvidd på ren el.
  • Snabbladdning på upp till 26 min.
  • Begränsat antal bilar.
  Visa utrustning

  EX30 Single Core

  Utseende: 12,3 tum centerdisplay, smarta förvaringslösningar.

  Teknik: Google Assistant, Google Maps & Google Play, elvärmare/kylare i kupen.

  Säkerhet: Adaptiv farthållare, parkeringskamera.

  Serviceavtal och försäkring tillkommer. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bilar. Volvo Inclusive privatleasing är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader och avser rörlig ränta. WLTP: Räckvidd bl. körning: 337–476 km. Elförbrukning: 16,7–17,5 kWh/100 km. Inga CO₂-utsläpp under körning.

  • Privatleasing från4.795 kr/månad

EX30 för snabb leverans

Njut av förfinad användarvänlighet

 • Säte Mist XC30Säte Mist XC30

  Naturinspirerad och återvunnen interiör

  Välj mellan fyra naturinspirerade interiörer. Var och en kombinerar färgkoordinerade klädslar med dekorer i återvunna material för att skapa en kupé som förenas i ett gemensamt tema. Utforska och välj mellan Breeze, Indigo, Pine och Mist.

 • EX30EX30

  Varje resa har en stämning

  Välj stämningstema från displayen och res genom skandinavisk natur. Paneldekorer, dörrar och framsätets förvaring lyser i långsamt skiftande färger som kompletterar kupéns interiör. Soundbarens fem integrerade högtalare intensifierar effekten med valbart bakgrundsljud.

 • EX30 displayEX30 display

  Genomtänkt och anpassningsbar design

  En centerdisplay på 12,3" är navet i nya Volvo EX30. Från ett dynamiskt gränssnitt ser du förarinformation och når dina favoritreglage på det sätt du vill. Upplev en enklare körning med smidigare kontroll och med omedelbar effekt.

 • EX30 display SpotifyEX30 display Spotify

  Smarta genvägar och integrerat Google

  Från displayen kan du nå dina favoritkontroller och reglage längst ner i vyn. Genom att säga "Hej Google" kan du även aktivera inbyggda appar från Google så att du kan starta poddar, musik och ljudböcker. Utan att parkoppla din telefon.

Volvo EX30Volvo EX30

Minsta möjliga avtryck

EX30 är designad och producerad för att ha det minsta koldioxidavtrycket av Volvos bilmodeller. Återvunnen plast, aluminium och stål bidrar till en betydande del av materialet som har använts till interiör och exteriör.

En ansvarsfull design, eldriven körning och återvunnet material gör att Volvo EX30 har minsta möjliga avtryck. Hittills.

Förbättrad säkerhet i världsklass

Med nya Volvo EX30 får du med förarassistans och säkerhetssystem som skyddar både dig, medpassagerare och medtrafikanter vid oväntade situationer.
 • Volvo EX30Volvo EX30

  Låt nya Volvo EX30 sköta parkeringen

  Smart och funktionell teknik (Park Pilot Assist) gör att EX30 kan styra, gasa och bromsa för att parkera och fickparkera på egen hand. Vid lägre hastigheter hittar bilen själv lämpliga parkeringsplatser och föreslår dem via displayen.

  Allt för dig är att välja plats, och låta EX30 sköta resten. 

 • Volvo EX30Volvo EX30

  Varning för passerande vid dörröppning

  Med hjälp av radar varnar EX30 dig om en dörr i bilen börjar öppnas samtidigt som en cyklist eller mopedist närmar sig bakifrån. Radarn känner av nivån av kollisionsrisk, och varnar först med ett fast BLIS-ljus.
   
  Är kollisionsrisken mer akut hörs även varningsljud.

 • Volvo EX30Volvo EX30

  360-graderskamera hjälper vid hinder

  Vid körning i miljöer med många hinder eller trånga utrymmen hjälper ett 360-graders högupplöst fågelperspektiv dig. Du ser bilen ovanifrån på centerdisplayen när du kör i låg hastighet i närheten av ett hinder, eller lägger i backväxeln.

  360-gradersvyn visas då automatiskt, men går att öppna när du vill. 

 • Volvo EX30Volvo EX30

  Smart teknik kan undvika kollisioner

  Volvo EX30 har ett system för att undvika eller mildra kollisioner med andra bilar, fotgängare och cyklister, i både dagsljus och mörker. Om en kollisionsrisk upptäcks kan systemet skicka ljudvarningar, visuella varningar och bromspulsvarningar.

  Vid mer akut kollisionsrisk kan bilen bromsas och styras automatiskt. 

WLTP bl. körning: Räckvidd upp till: 337–476 km. Elförbr fr.: 17,0–17,6 kWh/100 km. Inga CO₂-utsläpp under körning. Faktisk räckvidd varierar beroende på körbeteende och yttre omständigheter.

Service, garanti och assistans

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Volvo: Volvo Inclusive privatleasing är ofta inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader.
Business Lease Volvo: Volvo Business Lease är exkl. moms och beräknat på 10% första förhöjd månadshyra, inkl. serviceavtal i 36 mån, 1.000 mil/år och garanterat restvärde. Försäkring, vägskatter och onormalt slitage tillkommer. Priserna förutsätter medlemsskap i Företagarna. 
Billån Volvo: Volvo Inclusive billån är beräknat på 30% kontant, 84 månader och 8,15% samt effektiv ränta fr. 8,46%.
Care by Volvo: är beräknat 36 månader med 1.000 mil/år. Försäkring och service inkluderat. Ingen första förhöjd hyra.
Förmånsvärdet gäller vid 50% marginalskatt.

När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti.