Mercedes-Benz EQE hos Bilia

Mercedes-Benz EQE

Elbil

Framtiden paketerad i tidlös design

Mercedes-Benz EQE är den sportiga elbilen med imponerande lång räckvidd – upp till 66 mil. Bilen kännetecknas av en slimmad och dynamisk utformning, där både exteriör och interiör sticker ut med spännande funktioner och tekniska innovationer.

 • Köp från 770.000 kr
 • Privatleasing från 10.041 kr/månad
 • Operationell Leasing via Arval 8.955 kr/månad
 • Premiumkänsla in i minsta detalj

  Förbered dig på en upplevelse som inspirerar dig med alla dina sinnen. Mercedes-Benz EQE kombinerar ett dynamiskt utseende med premiuminteriör och smart teknik.

 • Ladda till 80% på 30 minuter  

  Det är enkelt och bekvämt att ladda din Mercedes-Benz EQE, antingen vid laddstolpe längs vägen, eller väggbox hemma. Ladda upp till 80% på så kort tid som 30 minuter.

 • Kompakt men gott om utrymme

  EQE är en kompakt bil men som ändå erbjuder gott om plats för passagerare och packning. Bagageutrymmet har en lastvolym på 430 liter och tack vare det långa axelavståndet finns bra med innerutrymmen i bilen.

 • Parkera med telefonen

  De tekniska innovationerna i din EQE underlättar din vardag och kan ibland även göra jobbet åt dig. Till exempel kan du parkera din nya EQE med hjälp av din smartphone och appen Remote Parking.

 • Upp till
  66mil
  Elektrisk räckvidd
 • 30 min till
  80%
  laddning
 • 445kW
  Effekt
 • 430liter
  Lastvolym

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz EQEs bästa sidor.  

Känn dig säker på vägarna

 • En hjälpande hand

  Din Mercedes-Benz EQE är inte bara bekväm att köra, utan finns även där med extra hjälp. Bilen är bland annat utrustad med avstånds-, broms- och dödavinkelassistent.

 • Håll en jämn hastighet

  Få en avkopplande körupplevelse med den inbyggda farthållaren.

  Funktionen hjälper dig att hålla en jämn hastighet, både i flytande trafik och bilkö, och avlastar dig genom att automatiskt reglera hastigheten efter framförvarande fordon.

 • Håll dig vaken

  ATTENTION ASSIST hjälper till att förebygga faror vid trötthet.

  I början av din åktur analyserar systemet din personliga körstil och kan därefter känna avvikelser och ge dig en notis om att ta en paus. Ett tryggt tillval för din Mercedes-Benz EQE.

Teknik och uppkoppling

 • MBUX Hyperscreen

  Den stora, böjda touchskärmen som sträcker sig över hela instrumentpanelen är en höjdpunkt när det kommer till bilens interiör.

  Här har du tillgång till massor av smarta funktioner som underlättar bilfärden, exempelvis när det kommer till infotainment, navigation och att koppla upp din telefon.

 • Ljud av högsta klass

  Din Mercedes-Benz EQE må vara tyst på vägarna med sin elmotor, men du kan förbereda dig på att ryckas med till favoritmusiken genom att uppgradera till ljudsystemet Burmester® High-End 3D Surround Sound System.

  Med sina 26 högtalare och 1 610 watts effekt skapas en ljudupplevelse utöver det vanliga.

 • Koppla upp telefonen 

  Din EQE gör det möjligt att koppla upp din smartphone trådlöst.

  Styr därefter telefonen bekvämt med hjälp av mediadisplayen eller den smidiga röstigenkänningsfunktionen, så att du snabbt och enkelt kan kontrollera dina enheter utan att släppa händerna från ratten.   

 • Mercedes me connect

  Med Mercedes me connect får du tillgång till viktig och praktisk information som rör din Mercedes, både direkt i bilen och via din smartphone.

Mercedes-Benz EQE för snabb leverans

Tyvärr inga bilar i lager

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 2.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.