Bilia Mercedes EQE SUV

EQE SUV

Elbil • Premiär

Lång räckvidd utan att tumma på körupplevelsen

EQE har fått ett storasyskon i form av en SUV. Nya eldrivna EQE SUV bygger på samma tekniska lösning som vanliga EQE, men är utformad med en högre kaross och ännu mer utrymme. Med sin kraftfulla eldrift och imponerande räckvidd på hela 542 km är EQE SUV en allroundbil för hela familjen som känns både lyxig och bekväm.

 • Köp från 1.050.000 kr
 • För vardagsturer och längre resor

  EQE SUV bjuder på en inspirerande körupplevelse. Den sportiga och exklusiva designen, i kombination med smart interiör, gör att du glider fram på vägarna stilfullt och bekvämt, med en räckvidd på upp till 542 km.

 • Gott om utrymme

  EQE SUV erbjuder gott om plats för sina fem passagerare och deras packning. Bagageutrymmet har en tilltagen lastvolym och är flexibel med fäll- och delbara säten.

 • MBUX Hyperscreen

  Den stora, böjda touchskärmen som sträcker sig över hela instrumentpanelen finns som tillval och är en höjdpunkt i bilens interiör. Här har du tillgång till smarta funktioner som underlättar bilfärden, till exempel när det kommer till att koppla upp telefonen, lyssna på musik och läsa kartor.

 • För en ännu bekvämare upplevelse

  Det finns flera tillval för din EQE SUV som tar bilen till nästa bekvämlighetsnivå. Bland extrautrustningen märks smart vindrutevisning, utvalda materialval och ergonomiska multikontursäten med tio olika massageprogram.

 • Mer än
  542km
  Elektrisk räckvidd
 • 90kWh
  Effekt
 • 5
  Passagerarsäten

I blickfånget

Utforska några av EQE SUV:s bästa sidor.  

EQE SUV WLTP: Strömförbrukning blandad körning: 18,8 – 25,6 kWh/100 km, CO2-utsläpp blandad körning 0 g/km. Detaljer om förbrukning och CO2-utsläpp är preliminära och bestäms av den tekniska tjänsten EC-typgodkännande och intyg om överensstämmelse med officiella siffror som ännu inte finns tillgängliga. Den certifierade elektriska förbrukningen avgörs generellt vid maximal AC laddningskapacitet genom att använda en Mode 3-kabel. Det är därför nödvändigt att fordon med ett HV-batteri laddas via en laddbox eller en AC laddningsstation med en Mode 3-kabel för att uppnå en kortare och mer effektiv laddning. Våra förarassistans- och säkerhetssystem är hjälpmedel och befriar dig inte från ditt ansvar som förare. Vänligen notera informationen i instruktionsboken samt systembegränsningarna som beskrivs där.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 2.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.