Mercedes-Benz EQA hos Bilia

EQA

Elbil

EQA — Mercedes-EQ:s kompakta atlet

EQA har en stark personlighet med den märkestypiska Black Panel-kylarinklädnaden med centralt placerad Mercedes-stjärna och ljusband på front och bakparti. Modellens powerdomes på motorhuven ger en tydlig hint om de sportiga ambitionerna.

 • Köp från577.900 kr
 • Privatleasing från7.595 kr/månad
 • Operationell Leasing via Arval7.708 kr/månad

Erbjudanden

 • Erbjudande
  EQA 250 hos BiliaEQA 250 hos Bilia

  EQA 250

  Kompakt SUV med sportigt uttryck

  • Finns med dragkrok
  • Tre olika designpaket

  EQA 250

  Utrustning: Black panel kylarinklädnad, Power Domes på huven, bakgrundsbelyst panel.

  Teknik: Temperaturstyrning med värmepump, MBUX intelligent multimediasystem, Linguatronic röststyrning.

  Säkerhet: Mercedes me connect, dödvinkelassistent, hastighetspåminnare.

  Priset gäller så långt lagret räcker och prisändringar kan ske.

  • Privatleasing7.595 kr/månadService ingår
  • Operationell leasing via Arval7.708 kr/månadExkl. moms
  • Pris577.900 kr

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz EQA:s bästa sidor. 

Lär känna Mercendes-Benz EQA

Här kan du läsa mer om Mercedes-Benz EQA och utforska dina valmöjligheter i fråga om färger, motorer och tilläggsutrustning.

Mercedes-Benz EQA för snabb leverans

Bilia Days: Premier samt erbjudanden på denna sidan gäller vid ordertecknande 2023-03-16 - 2023-03-26, om inget annat anges. Kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal. Reservation för skrivfel, prisförändringar samt slutförsäljning av lagerbilar och butiksprodukter. Fullständiga villkor och WLTP-siffror finns på bilia.se/biliadays.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 2.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.