Service av certifierade servicetekniker

S
Boka tid
Stäng

Verkstadstjänster för

Boka verkstadstjänst

Från däckbyte till lackbehandling – vi utför alla typer av service och reparationer. Börja med att välja vilken tjänst du vill ha hjälp med.

Inget innehåll hittades

  • Alltid originaldelar

    Vi använder originaldelar av högsta kvalitet när vi servar din bil.

  • Auktoriserade verkstäder

    Våra verkstäder är auktoriserade och har rätt expertis för din bil.

  • Tillgänglighet

    Vi har anläggningar över hela Sverige där vi kan hjälpa dig.

Alltid ett års servicegaranti

Du får alltid servicegaranti när du lämnar in bilen för originalservice hos oss. Det betyder att du får garanti på att det vi åtgärdat är enligt serviceprotokoll och fackmannamässigt utfört.

Skulle något problem att uppstå under garantin åtgärdar vi felet helt kostnadsfritt, och du får en lånebil att köra under tiden. 


Garantin gäller alla våra varumärken och modeller på vilka service utförts enligt serviceprogram, upprättade av respektive biltillverkare, hos Bilia. Garantin gäller det vi åtgärdat enligt serviceprotokollet samt för de reparationer vi utfört i samband med service. Detta fram till nästa rekommenderade servicetillfälle, max 12 månader från utförd service. Lånebil under reparation innefattar 5 mils fri körning. Garantin gäller inte komponenter vars livslängd inte kan fastställas vid den kontroll som ingår i service, t.ex. vattenpump. Den gäller inte heller för förbrukningsartiklar såsom däck, glödlampor, packningar, torkarblad, motorolja och spolarvätska. Det samma gäller detaljer vi anmärkt på men inte fått åtgärda. Garantin gäller under förutsättning att bilen brukas och vårdats på ett normalt sätt. Bilen får inte ha blivit utsatt för yttre åverkan som olyckshändelse, stöld eller annat tillgrepp, eller ha använts i tävlingssammanhang. Bilia ska kontaktas omgående när fel konstaterats. Serviceprotokoll, eller annan verifikation, från senast utförd originalservice måste uppvisas för att garantin ska gälla.

För tjänster som utförts, och som inte är huvudsakligen för enskilt ändamål, ikläder vi oss ej ansvar eller skyldigheter utöver vad som ovan nämnts. För tjänster, som utförts huvudsakligen för enskilt ändamål, gäller konsumenttjänstlagens regler för konsumenter. Köparen har inte i något fall rätt till ersättning för förlust i näringsverksamhet. 

Verkstadstjänster

När du lämnar in din bil hos oss för service kan du vara säker på att din bil är i trygga händer. Alla våra bilverkstäder är auktoriserade för våra bilmärken, vilket är en garanti på att din bil får just den service som bilen kräver.