Däckhotell för Volvo hos Bilia
Däckhotell för Volvo hos Bilia

Boka däckförvaring hos oss

Stäng

Spara tid, arbete och utrymme

Däckförvaring på Bilia Däckhotell är enkelt och bekvämt. Vi tar hand om dina sommar- och vinterdäck och förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen.

När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.

Våra priser

Plats Från
Stockholm 1.395 kr
Övriga landet 1.195 kr
 
Vill du checka in dina däck?

Vad ingår?

 • Förstklassig förvaring

  Vi förvarar däcken i gynnsamma förhållanden med rätt temperatur, låg luftfuktighet och utan insläpp av solljus. Det förlänger däckens livslängd och håller gummit färskt.

 • Rengöring

  Vi rengör däcken och fälgarna från enklare smuts. Om dina fälgar har ingrodd smuts så rekommenderar vi en handtvätt för att få bort allt innan vi förvarar dem. Skulle däcken förvaras med ingrodd smuts kan det påverka däckens livslängd.

  Handtvätt - 795 kr 

 • Kontroll av mönsterdjup och lufttryck

  Vi kontrollerar däckens mönsterdjup och lufttryck. Ser vi att de är slitna och behöver bytas ut kontaktar vi dig. Då tar vi fram förslag på nya däck som passar just din bil.

 • Däckbyte

  Vi påminner dig när det blivit dags att byta till sommar- eller vinterdäck. Allt du då behöver göra är att boka en tid för däckbyte som passar dig.

Var ligger närmaste Bilia Däckhotell?

Bilias anläggningar i Sverige

De flesta av våra anläggningar har däckhotell. Mer specifikt finns våra däckhotell på följande orter:

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Mölndal, Lund, Trelleborg, Värnhem, Limhamn, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Skövde, Avesta, Hedemora, Köping, Eskilstuna, Fagersta, Strängnäs, Borås, Uddevalla, Trollhättan, Enköping, Falun, Borlänge, Kristianstad.

Vilka däck kan lämnas in?

Vi tar emot däck från alla bil- och däckmärken. De bilmärken vi samarbetar närmast med är Volvo, BMW, Toyota, Renault, MINI, Dacia, Lexus och Alpine.