Bilias kundlöften

Kundlöften

Bilias kundlöften Verkstad

Bilias strävan är att våra kunder skall vara 100% nöjda och känna ett förtroende till våra verkstadstjänster. Därför erbjuder våra anläggningar följande kundlöften.

Våra kundlöften

  • Vi bjuder på frukost eller lunch när du väljer att vänta kvar under tiden din bil är på service.
  • Koppla av, läs en tidning och surfa fritt på vårt WiFi.
  • Vi värnar om miljön och är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan.
  • Med Biliakortet kan du dela upp servicekostnaden på 4 månader räntefritt. Du får bonus vid varje servicetillfälle.
  • Vi svarar på dina frågor, ring Bilia Nu: 0771 - 400 000.

Kundlöfte: Hela vägen

Vi är med kunden genom hela bilägandet, med alla produkter och tjänster kunden behöver för sin bil. Vi har en hög nivå av kundservice, med fokus på att möta alla de behov, frågor och önskemål som dyker upp under livet med bilen. Vi ska gå hela vägen, för att säkerställa att våra besökare är glada, nöjda och därmed blir lojala kunder.

Allt som rör bilen. Och lite till. 
Vi är en One Stop Shop, allt kunden behöver för sin bil ska finnas hos oss, och vi ska ha kompetensen att hjälpa till att välja rätt. Vi ska också erbjuda det lilla extra, t.ex. att paketera utbudet till enkla lösningar – allt för att det ska vara bekvämt att vara kund hos oss. 

Kärnvärden

Tillgänglighet
Det ska alltid vara lätt att komma i kontakt med oss, både att besöka våra många anläggningar, att hitta all relevant information på vår hemsida och att nå vår kundservice på telefon, chatt eller sociala medier. Våra besökare och kunder ska känna trygghet i att vi är närvarande, tar deras frågor och önskemål på allvar och att vi anstränger oss för att skapa en bra kundupplevelse.

Intresse
Vi ska bygga vårt tjänste- och produktutbud utifrån intresse för kundernas behov och önskemål. Vår personal är engagerad och intresserad av att hitta de bästa lösningarna för varje kund, och lägga grunden för en långsiktig kundrelation.

Attraktivt bilägande 
Vi ska erbjuda ett bekvämt och prisvärt sätt att ha bil. Våra kunder kan känna sig trygga med att vi löser allt som rör deras bil, med smidiga paketlösningar, bra erbjudanden och en hög nivå av kundservice.