Glad tjej kör bil
Boka tid för reparation
Nästa

Ditt proffs på bilglas

Obs! På grund av Covid-19 vidtar vi nu extra åtgärder för din trygghet. Läs mer här >>

Bilias professionella bilglasmästare har lång erfarenhet av att laga bilglas. Vi är auktoriserade av våra biltillverkare och samarbetar med alla försäkringsbolag för att utföra bilglasreparationer. Det är på just denna punkt vi skiljer oss från traditionella bilglasmästare.

Vid bilglasreparation är det viktigt att du anlitar en auktoriserad verkstad som använder rätt metod, rätt delar och rätt lim, eftersom framrutan är en del av bärigheten i hela bilens kaross. Viktigt är också att säkerställa funktionen av den tekniska utrustningen som är placerad i vindrutan. Bilia kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken årsmodell bilen har.  En stenskottslagning går snabbt att åtgärda och är inte så kostsam.

Information om stenskottslagning

I filmen beskrivs vad det kostar att laga ett stenskott hos oss. Den informerar också om när du kan använda ett stenskottsplåster eller när det är akut att byta din vindruta.

Välkommen till oss på Bilia!

Är din vindruta en trafikfara?

Är din vindruta en trafikfara?

Statens Väg- och Trafikforskningsinstitut, VTI, har genomfört en studie som visar att slitna vindrutor är en bortglömd trafikfara. Studien visar att slitage på bilars vindrutor ger nedsatt sikt redan efter ca 8.000 mil och påverkar även förarbeteendet. En sliten eller skadad vindruta bör därför kontrolleras och bytas eller lagas snarast.