Solfilm hos Bilia
Solfilm hos Bilia

Tona bilens rutor med solfilm

Stäng

Solfilm på bakruta och sidorutor ger din bil en sportigare look samtidigt som du får en svalare kupé och minskad insyn. Solskyddsfilmen har en UV-blockering på 99% som effektivt filtrerar bort solens skadliga UVA- och UVS-strålning.

Våra priser

Tjänst Pris
Solfilm Från 3.999 kr

Vanliga frågor och svar

Skyddar solfilmen mot UV-strålning?

Bilias solfilmer blockerar upp till 99% av solens skadliga UVA och UVS-strålning, en strålning som kan orsaka hudcancer. Forskning visar att när din hud utsätts för UV-strålning, exempelvis vid bilkörning, är det extra skadligt då man oftast inte tänker på att använda solskyddskräm när man sitter i bilen. Alla filmer fungerar som en effektiv solkräm med solskyddsfaktor upp till 285+ eller mer.

Skyddar solfilm mot insyn?

Solfilmen minskar insyn och kan förhindra inbrott, då man inte lika enkelt kan se vad som finns i bilen. Du kan välja mellan toningarna mörk eller mellan på din solfilm. OBS! Enligt svensk lag är det förbjudet att installera skyddsfilm på framrutor och vindruta.

Skyddar solfilm på bilen mot värme?

Kombinationen av hög värmereduktion och en nästan hundraprocentig UV-blockering förhindrar solens blekning och nedbrytning av din bils interiör (klädslar, vinyl, läder, m.m.) och behåller insidan av din bil fräsch och oförstörd längre.

Hur beställer jag solfilm till min bil?

I vårt breda sortiment av biltillbehör hittar du solfilm här

Var kan jag applicera solfilm?

Vi på flera platser i Sverige och hjälper dig med att applicera solfilm. Hitta din närmsta anläggning här. 

Vilka bilmärken applicerar ni solfilm på?

Vi på är certifierade och kan hjälpa dig applicera solfilm på våra auktoriserade verkstäder för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Renault, MINI, Dacia, Polestar, Alpine och Lexus.