MINI Countryman hos Bilia

MINI Countryman

Bensin

En stor liten SUV med mycket körglädje

Nya MINI Countryman ger dig lite mer. Med kraftfull SUV-design och en 13 cm längre och 6 cm högre kaross utstrålar den en självsäker närvaro på vägen.  

Med fyra olika utrustningsnivåer att välja mellan – Essential, Classic, Favoured och JCW – finns det en MINI som passar dig och din livsstil. 

MINI Countryman finns tillgänglig våren 2024 och kommer även att finnas som elbil. Kontakta säljare för mer information och beställ redan nu.

 • Upp till
  170hk
 • Bagageutrymme mellan
  450-1.390liter

MINI Countryman för snabb leverans

Förfinade detaljer och modern minimalism

 • MINI Countryman interiörMINI Countryman interiör

  Förstärk resan med rätt sinnesstämning

  Skapa en unik upplevelse för dig och dina passagerare genom att förvandla kupén. Var och ett av de sju valbara lägena i MINI Experience Mode har sin egen kreativa design, atmosfärbelysning och ljudpalett. Du styr allt genom nya självklara fokuspunkten på instrumentpanelen, en 24 cm OLED-display.

 • MINI Countryman SE interiörMINI Countryman SE interiör

  Fint hantverk och medvetna materialval

  Ett kvalitativt hantverk med snygga detaljer ger liv åt en stilfull interiör. Tillsammans med en dynamisk och stämningsfull belysning och avancerad teknik är det här en plats och kupé att trivas i. Låt en förfinad resa ta sin början. 

 • MINI Countryman frontMINI Countryman front

  En körupplevelse med prestanda och adrenalin

  Nu är äventyret aldrig långt borta. Vare sig det är i snäv stadskörning, eller på ojämna terrängvägar. Nya MINI Countryman har den kraft och responsiva styrning som krävs för krävande utflykter. Varje slingriga väg, varje skarpa kurva, blir ett äventyr som känns hela vägen ner i magen. 

 • MINI Countryman från sidanMINI Countryman från sidan

  En stor liten SUV

  Nya MINI Countryman är större än sin föregångare både på längden och höjden. Det är en respektingivande och iögonfallande SUV som gör sig lika bra i stadsmiljö som i naturen med sin ALL4 fyrhjulsdrift. Med hjälp av att fälla ner säten kan du lasta från 450-1.390 liter i bagageutrymmet. 

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Köper du en MINI följer tre års väggassistans med.

  Försäkringen gäller dygnet runt, alla dagar om året, i hela Sverige och stora delar av Europa.

MINI Countryman 6,1-8,3l/100km, CO2 138-188 g/km. Siffrorna är preliminära.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Alla priser gäller ordertecknande/köp senast 2023-12-31 om inget annat framkommer på enskild modell. Månadskostnaden kan komma att ändras under kontraktstiden p.g.a förändringar i rådande marknadsläge.

Finansiering via MINI Financial Services:
Privatleasing (inkl. moms) avser 3000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Serviceavtal ingår under avtalstiden.
Företagsleasing Operationell (exkl. moms) avser 3.000 mil/36 månader, 0 kr kontantinsats samt inkl. fri försäkring och serviceavtal under avtalstiden.
Företagsleasing Finansiell (exkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 50% restvärde, 8,75% kundränta.
Förmånsvärdet gäller vid 50% skatt.
Billån privat (inkl. moms) beräknat på 3.000mil/36 månader, 20% kontant, 8,75% ränta, 9% effektivränta och 50% restvärde.