Bilverkstad vi lagar din Volvo

Volvo Originalservice

För att din bil ska rulla säkert, är det viktigt att du tar hand om den. När du väljer att serva din bil hos oss gör du ett säkert val. Här blir din bil omhändertagen av en Personlig Servicetekniker som är specialist på Volvo. Självklart får du servicegaranti på arbetet i ett helt år och vi använder alltid originaldelar vid service och reparationer. Det ger dig all den trygghet våra kunder är vana vid. Volvo Originalservice med det lilla extra. Helt utan extra kostnad.

Mjukvaruuppdatering och fri assistans på köpet

För att din bil skall fungera optimalt behöver bilens programvaror uppdateras. När du gör din service hos oss bjuder vi på fri mjukvaruuppdatering (uppdateringar finns för alla modeller från 1999 och framåt – förutom Volvo C70 tom -05, S/V40 tom -04 och XC/S/V70 tom -00). Dessutom ingår fri Volvo Assistans i ett helt år fram till dess att bilen är tio år. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil – i Sverige eller i Västeuropa. Värde 495 kr

Det bästa valet för din Volvo

En auktoriserad Volvoverkstad är den enda verkstad som garanterat kan erbjuda dig den unika kombinationen av Volvo Originaldelar, Volvometoder och tekniker som är specialutbildade i Volvo, av Volvo. Denna kombination kallar vi Volvo Originalservice. På så vis förblir din Volvo en Volvo även i fortsättningen, inte minst vad gäller alla sina säkerhets- och kvalitetsegenskaper. Dessutom utförs alltid arbetet rationellt, professionellt och effektivt av en tekniker som känner din bil bättre än någon annan.

Det här ingår i Volvo Originalservice hos oss:

  • Alltid originaldelar vid service och reparationer. Då kan du lita på att din bil rullar säkert på vägarna.
  • Servicegaranti på arbetet i ett helt år, då vi som auktoriserad verkstad uppfyller alla Volvos krav.
  • Personlig servicetekniker – din kontaktperson hela vägen vid ditt servicebesök hos oss.
  • Fria uppdateringar av mjukvara så att din bil alltid har den senaste uppdateringen. Det optimerar både driftsäkerhet och körupplevelse.
  • Stämpel i serviceboken, det är särskilt värdefullt när du ska sälja din bil.
  • Fri Volvo Assistans i ett helt år från ditt servicedatum, fram till dess att bilen är tio år. Värde 495 kr
  • Hos oss på Bilia får du även en kopp kaffe och fri tillgång till WiFi, så att du kan arbeta eller surfa medan du väntar.
  • Vi bjuder på frukost eller lunch under när du väljer att vänta kvar under tiden din bil är på service.
  • Räntefri delbetalning. Med Biliakortet kan du alltid delbetala. Helt utan räntor eller andra avgifter. Saknar du Biliakort? Kom in till oss eller läs mer och ansök här.

Boka service här