Buckelborttagning

Drabbad av olyckshändelse, sabotage eller kanske parkeringsskada? Kombinationen trånga parkeringsrutor och stressade medtrafikanter kan ibland betyda att du får mindre repor i lacken och bulor i bilens plåt. Vi på Bilia vet hur tråkigt det är att få repor och bulor på sin bil. Vi är experter på lackskador och buckelborttagning, och vi kan fixa de flesta sorters lackskador/ bulor – många till betydligt mindre kostnad än självrisken.

Fördelen med buckelborttagning 

Fördelen med buckelborttagning är att orginallacken och rostskyddet bibehålls obruten och du slipper nyansskillnader. Vår buckelborttagning ger riktigt bra resultat, och för det mesta går det inte ens att avgöra var skadan varit.

Exempel:

Spot repair, borttagning av buckolor
Från 1800 kr med Biliakort

Lagning av mindre repor på bilen
Från 1.695 kr

Vid repa på backspegel byts kåpan
Från 800 kr

Lagning av repor på lackad stötfångare
Från 1.895 kr

Kom förbi på en förbedömning av skadan

Ibland krävs det lite mer. En del olyckshändelser, sabotage eller parkeringsskador är tyvärr för omfattande för att åtgärdas med smarta reparationer. Vi vill därför gärna få möjlighet att besiktiga din bil innan du lämnar in den, för att kunna ge dig en individuell rekommendation för din skada. Självklart hjälper vi dig med små såväl som stora skador.

Så här bokar du rådgivning eller skadebesiktning

Välkommen in till oss på Bilia för en kostnadsfri rådgivning. Boka skadebesiktning enklast på bilia.se, eller ring Bilia Nu på 0771-40 00 00, öppet måndag-fredag 07.00-19.00.

Vill du boka tid?

Vill du boka tid?

Ring Bilia Nu på 0771-400 000 så hjälper vi dig.