Släck dina tvåor hos Bilia
Släck dina tvåor hos Bilia

Släck dina 2:or

Stäng

Åtgärda anmärkningar från bilbesiktningen

Om du fick en eller flera anmärkningar vid bilbesiktningen behöver du åtgärda dem. Vi är en ackrediterad verkstad av SWEDAC, en myndighet för kvalitet och säkerhet, som utför efterkontroll och intygar att din anmärkning är åtgärdad. Det gör att du inte behöver göra en ny besiktning, och du sparar tid och pengar.

Pris

Tjänst Pris
Släcka en 2:a - arbetskostnad och material tillkommer 299 kr

Vanliga frågor och svar

Sekretess vid efterkontroll

Kontrollorganets sekretess åtagande för hantering av all information som erhålls eller skapas när kontrollarbetet genomförs och att den informationen endast lämnas ut till uppdragsgivaren. När det krävs enligt lag får Bilia frisläppa konfidentiell information.

Uppdragsgivaren eller berörd person meddelas om vilken information som lämnas, om det inte är förbjudet enligt lag.

Var kan jag få hjälp med att släcka tvåor?

Vi har anläggningar och kan hjälpa dig att släcka dina tvåor på följande orter:

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Mölndal, Lund, Trelleborg, Värnhem, Limhamn, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Södertälje, Avesta, Arboga, Hedemora, Köping, Eskilstuna, Fagersta, Strängnäs, Borås, Uddevalla, Trollhättan, Enköping, Falun, Borlänge och Kristianstad.

Vilka bilmärken släcker ni tvåor på?

Vi på är certifierade och kan hjälpa dig att släcka dina tvåor på våra auktoriserade verkstäder för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Renault, MINI, Dacia, Polestar, Alpine och Lexus.