Boka buckelborttagning hos Bilia
Boka buckelborttagning hos Bilia

Laga din buckla hos oss

Stäng

Vi tar hand om dina bucklor eller lackskador – ofta till mindre kostnad än självrisken. En fördel med att göra buckelborttagning hos oss är att originallacken och rostskyddet bibehålls samt att du slipper nyansskillnader i lacken.

Kom förbi på en förbedömning

Kom förbi på en bedömning
Ibland är det svårt att på förhand veta vilken insats som krävs för att åtgärda en buckla eller lackskada. Därför vill vi gärna få möjlighet att göra en förbedömning för att kunna ge dig en individuell rekommendation och prisuppskattning
Har bilen en buckla?

Vad är fördelen med en buckelborttagning hos Bilia?

Fördelen med buckelborttagning är att orginallacken och rostskyddet bibehålls obruten och du slipper nyansskillnader. Vår buckelborttagning ger riktigt bra resultat, och för det mesta går det inte ens att avgöra var skadan varit.

Var kan jag göra en buckelborttagning?

Vi har anläggningar och kan hjälpa dig med buckelborttagning på följande orter:

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Mölndal, Lund, Trelleborg, Värnhem, Limhamn, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Södertälje, Avesta, Arboga, Hedemora, Köping, Eskilstuna, Fagersta, Strängnäs, Borås, Uddevalla, Trollhättan, Enköping, Falun, Borlänge och Kristianstad.

Vilka bilmärken gör ni buckelborttagning på?

Vi på är certifierade och kan hjälpa dig med buckelborttagning på våra auktoriserade verkstäder för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Renault, MINI, Dacia, Polestar, Alpine och Lexus.