Däckhotell hos Bilia
Boka tid för verkstadstjänst
Nästa

Checka in på Bilias Däckhotell

Spara tid, arbete och utrymme. Checka in dina däck på Bilia Däckhotell. Här erbjuder vi förstklassig däckförvaring och tar hand om dina däck på allra bästa sätt. När däcken är redo för en ny säsong på vägarna hjälper vi dig med däckskiftet medan du njuter av en god kopp kaffe under tiden. 

Detta ingår i Bilias Däckhotell

 • Förvaring
  Vi förvarar däcken i optimala förhållanden. Det förlänger däckens livslängd och håller gummit färskt.
 • Grovrengöring
  I däcktvätten rengör vi däck och fälgar från smuts, som annars förkortar däckens livslängd.
 • Däckkontroll
  Vi kontrollerar däckens mönsterdjup och lufttryck. Gör vi bedömningen att de är slitna och behöver bytas ut kontaktar vi dig.
 • Däckbyte
  När det blivit dags att byta däck så påminner vi dig. Allt du behöver göra då är att boka en tid för däckbyte, så tar vi hand om resten.

Vad kostar däckhotell?

Pris Bilia Däckhotell per säsong 
Plats Med Biliakort Utan Biliakort
Skaraborg, Hedemora, Avesta, Fagersta,
Sala, Köping och Arboga
 895 kr  1.095 kr
Västerås, Eskilstuna och Strängnäs  1.095 kr  1.295 kr
Region Väst, region Syd och Uppsala  1.295 kr  1.495 kr
Stockholm  1.595 kr  1.795 kr


Bilar som är 6 år eller äldre har 15% lägre pris både med och utan Biliakort.

Skaffa däckhotell

Eller kontakta oss på 0771-400 000 så hjälper vi dig. 

Villkor

Bilia förbinder sig att under förvaringsperiod 1 oktober-31 maj eller 1 april-31 november hålla däcken/hjulen försäkrade mot inbrott och brand. Fullt pris debiteras för varje påbörjad förvaringsperiod. En omgång hjulskifte ingår i priset per förvaringsperiod. För det fall hjulskifte inte sker mellan två säsonger sker ingen reducering av priset. Betalning sker i förskott inför varje ny förvaringsperiod. Förvaringsbeviset skall alltid medtagas vid byte. Däcken/hjulen utlämnas endast mot detta, personen skall kunna legitimera sig. För hjul som ej är avhämtade en månad efter avtalets sluttid debiteras ny förvaringsavgift. För det fall betalning inte sker efter en påminnelse har Bilia rätt att avyttra eller kassera kundens hjul efter tre månader från påminnelsedatum. Om priset för hjulen/däcken vid eventuell avyttring överstiger kundens skuld till Bilia, skall Bilia efter ett avdrag för administrativa kostnader om 300 kronor utbetala återstående del av försäljningslikviden till Kunden på dennes begäran.