Volvo XC90 hos Bilia
Volvo XC90 hos Bilia

Definitionen av svensk elegans

Volvo XC90 är den enda SUV:en som är formgiven i Sverige, där god design inte är en lyx utan en livsstil. Med rötterna djupt i traditionell, svensk design har Volvo XC90 en muskulös och distinkt elegans, kombinerat med högsta funktion och säkerhet.

Med sju säten som enkelt kan fällas, har XC90 gott om plats och komfort för vänner, familj och packning.
 • Köp från 725.900 kr
 • Business lease från 8.825 kr/månad
 • Care by Volvo från 10.090 kr
 • 7
  säten
 • 95%
  luftrening i kupén
 • AWD
  körning

I blickfånget

Utforska några av Volvo XC90’s bästa sidor. 

XC90 laddhybrid

XC90 Recharge Laddhybrid

Möt XC90 Recharge. Låt utökad räckvidd på el och minskade avgasutsläpp göra din körupplevelse ännu bättre.

Privatleasing Care by Volvo
från 10.990 kr/månaden

Möt XC90 Recharge. Låt utökad räckvidd på el och minskade avgasutsläpp göra din körupplevelse ännu bättre.

 • Upp till
  93km
  elektrisk räckvidd
 • AWD
  fyrhjulsdrift
 • 7
  säten
 • Volvo XC90 recharge

  En mjuk kraftuppvisning

  XC90 Recharge drivs av vår uppdaterade drivlina för laddhybrider. Den levererar hög effekt och enastående köregenskaper på el.

 • Volvo XC90 recharge

  Längre räckvidd på el

  Kör längre på en laddning. I Pure electric-läge kan XC90 Recharge ta dig upp till 93 km* helt utan avgasutsläpp.

 • Volvo XC60 recharge

  Förbättrad AWD-kapacitet

  En kraftfull elmotor bak förbättrar AWD-egenskaperna och optimerar körningen vid halt väglag och bogsering.

Varianter och färger

 • Core

  Den oumbärliga utrustningsnivån för en uppkopplad och hållbar körning med stödjande funktioner som Google, Keyless entry & start, Driver Awareness och Driver Assistance

 • Plus

  Utöver Core får du extra bekvämlighets- och säkerhetsfunktioner såsom, elmanövrerad förar- och passagerarstol med minne, Harman Kardon premiumljud och dynamiska LED-strålkastare.

 • Ultimate

  Utöver Plus får du en extra bekväm och uppkopplad upplevelse med funktioner som 360-kamera och elmanövrerat panoramatak.

Finns tillgänglig i färgerna

XC90

Birch Light (metallic)

Bil

Se hur bilen kan se ut i olika färger

Tillbehörskatalog XC90

Originaltillbehör till Volvo XC90 modellår 2021.

Service, garanti och assistans

Bygg Volvo XC90

Sätt din egen prägel på din Volvo.

Frågor och svar

Vad är det för skillnad på mildhybrid och laddhybrid?

Ordet ”hybrid” betyder korsning/blandning och har blivit ett samlingsnamn på alla bilar som drivs av mer än en kraftkälla. Det kan vara diesel, bensin eller gas i kombination med något annat – idag oftast elektricitet. Under samlingsnamnet ”hybrider” finns de mer specifika typerna mildhybrider och laddhybrider.


Mildhybriden har ett litet batteri som genererar elektricitet via generatorn vid exempelvis inbromsning. Mildhybrider räknas inte till laddbara bilar då dessa inte kan laddas externt från elnätet. 


Laddhybrider har oftast en bensin- eller dieselmotor samt ett betydligt större batteri än mildhybriden. Laddhybriden kan också köra betydligt längre på bara batteri. Den har oftast ett körläge där den, liksom mildhybriden, kan använda batteriet aktivt som stöttning till bränslemotorn och återvinna energi vid ekonomiskt körstil.

Hur stort bagageutrymme har Volvo XC90?

Volvo XC90 har ett bagageutrymme på 640 liter.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Volvo: Volvo Inclusive privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader. Business Lease Volvo: Volvo Business Lease är exkl. moms och beräknat på 10% första förhöjd månadshyra, inkl. serviceavtal i 36 mån, 1.000 mil/år och garanterat restvärde. Försäkring, vägskatter och onormalt slitage tillkommer. Priserna förutsätter medlemsskap i Företagarna. Billån Volvo: Volvo Inclusive billån är beräknat på 30% kontant, 84 månader och ränta 4,55% samt effektiv ränta fr. 0,1%.

När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti.