Volvo V60 Cross Country hos Bilia
Volvo V60 Cross Country hos Bilia

För ett liv fullt av äventyr

Volvo V60 Cross Country är den dynamiska äventyraren som tar dig dit du vill, med respekt för naturen. Och dina passagerare. Köregenskaperna är av högsta klass och smart funktionalitet gör det enkelt att trivas inne i kupén. 
 
Det generösa och genomtänkta lastutrymmet ger dig möjlighet att få med allt du behöver, oavsett vart ditt nästa äventyr tar dig.
  • Privatleasa från 6.295 kr/månad
  • Köp från 386.900 kr
  • Business lease från 5.645 kr/månad

Aktuella erbjudanden

Volvo V60 Cross Country

Unna din bil nya vinterhjul

  • Köp till vinterhjul för 9.900 kr.

I blickfånget

Utforska några av Volvo V60 Cross Countrys bästa sidor. 

Volvo V60 Cross Country för snabb leverans

Tillbehörskatalog V60 Cross Country

Originaltillbehör till Volvo V60 Cross Country modellår 2021.

Service, garanti och assistans

Bygg Volvo V60 Cross Country

Sätt din egen prägel på din Volvo.

Frågor och svar

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor.

Privatleasing Volvo: Volvo Inclusive privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader. Business Lease Volvo: Volvo Business Lease är exkl. moms och beräknat på 10% första förhöjd månadshyra, inkl. serviceavtal i 36 mån och garanterat restvärde. Billån Volvo: Volvo Inclusive billån är beräknat på 30% kontant, 84 månader och ränta 4,55% samt effektiv ränta fr. 0,1%.

När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti.