Välkommen in till oss! Vi har öppet på utvalda anläggningar hela Pingst. Se din anläggnings öppettider här.

Toyota hos Bilia

Toyota Yaris

Elhybrid

Kompakt och smart körglädje

Toyota Yaris Hybrid är en kompakt, automatväxlad elhybrid med en direkt respons som ger dig körglädje utöver det vanliga. På landsvägen såväl som inne i stan. Den är kvick, smidig och miljösmart, med klassledande CO2-utsläpp och bränsleförbrukning.

Det avancerade krockskyddet hjälper dig att upptäcka dolda faror.
 • Köp från 254.900 kr
 • Easy Privatleasing från3.745 kr/månad
 • Toyota hos BiliaToyota hos Bilia

  Sportig inifrån och ut

  Nya Toyota Yaris Hybrid ger dig mer än en otyglat sportig look med iögonfallande proportioner. Den är dessutom fylld med innovativ design och teknik, som sätter föraren i fokus och gör körning och parkering inne i stan till en enkel match.

 • Toyota hos BiliaToyota hos Bilia

  Kraftfull och bränslesnål

  Din nya Toyota Yaris Hybrid kommer med fjärde generationens elhybriddrivlina, som ger direkt respons, effektivitet och elegans i ett. Du får kraft, enastående bränsleekonomi och imponerande prestanda byggd på över 20 års erfarenhet.

  Nya Yaris Hybrids knivskarpa körupplevelse gör dig redo för allt.

 • Toyota hos BiliaToyota hos Bilia

  Smart och säker körning

  Den nya förarmiljön sätter dig i hjärtat av en teknik i framkant. Toyota Yaris Hybrid gör ditt liv på vägen enklare och säkrare, med tekniska lösningar såsom intelligenta säkerhetssystem och speciellt utvalda premiumfunktioner.

 • 87g/km
  C02
 • 38 l/100 km
  förbrukning

I blickfånget

Utforska några av Toyota Yaris bästa sidor.

 • Priser och utmärkelser

 • Toyota Yaris Laddhybrid är Car of the year 2021Toyota Yaris Laddhybrid är Car of the year 2021

  Car of the Year 2021

  Enligt 59 oberoende journalister från hela Europa, inklusive Sverige, är Toyota Yaris nummer ett, med 26 poängs marginal till tvåan på listan. Konkurrensen består av samtliga märken och modeller på marknaden.

  Några av sakerna som stod ut med nya Yaris var den attraktiva designen, den höga säkerheten, de goda köregenskaperna och de låga utsläppen med den uppdaterade hybriddrivlinan.

Toyota Yaris för snabb leverans

 • Toyota Yaris HybridActive Komfort

  Bilia Eskilstuna Toyota
  20211420 milAutomat
  214.900 kr
  Beg.
 • Toyota Yaris Hybrid1,5 5D STYLE EDITION SÄKERHETSPAKET

  Bilia Kungens Kurva Toyota
  2022596 milAutomat
  279.900 kr
  Beg.

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med din nya Toyota följer tre års Toyota Eurocare vägassistans på köpet.

  Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir åtta år gammal.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Easy Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde.
Easy Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med rörlig ränta.
Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde.
Företagskund: Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50% marginalskatt, baserat på 2022 års förmånsvärdesberäkning. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 50% restvärde, ord.rörlig ränta. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.