Blå Toyota Yaris på gata

Toyota Yaris

Elhybrid

Kompakt och smart körglädje

Toyota Yaris är en kompakt, automatväxlad elhybrid med en direkt respons som ger dig körglädje utöver det vanliga. På landsvägen såväl som inne i stan. Toyota Yaris är en självladdande elhybrid och du kan välja mellan två drivlinor, Hybrid 115 och Hybrid 130.

 • Effekt från
  115hk
 • 0–100 km/h på
  9,7sek
 • Köp från 254.900 kr
 • Easy Privatleasing från3.795 kr/månad

Toyota Yaris för snabb leverans

 • Toyota Yaris i stadstrafikToyota Yaris i stadstrafik

  Smart och säker körning

  Upplev körning som sätter föraren i fokus och gör parkering inne i stan till en enkel match. Toyota Yaris gör ditt liv på vägen smidigare och säkrare, med tekniska lösningar såsom intelligenta säkerhetssystem och förarassistanssystem. 

 • Toyota YarisToyota Yaris

  Kraftfull och bränslesnål

  Elhybriddrivlinan ger direkt respons, effektivitet och du behöver inte stanna för att ladda. Välj mellan två drivlinor, Hybrid 115 och Hybrid 130. Nya Hybrid 130 har 130 hästkrafter och passar dig som vill ha en sportigare körupplevelse.

 • Toyota YarisToyota Yaris

  Liten på utsidan, stor på insidan

  Toyota Yaris ger dig en liten bil med iögonfallande proportioner. Kupén är modern och stilren med bra material. Trots att bilen är liten är den flexibel för att du ska få plats i bagageutrymmet. 

 • Toyota YarisToyota Yaris

  Uppkopplad och redo för allt

  Toyota Yaris digitala förarmiljö är skapad för en bekväm och säker körning med senaste tekniken. Den digitala förardisplayen är 12,3 tum och pekskärmen är 10,5-tums utrustad med multimediasystem och Smartphone Integration.

Toyota Yaris: CO2, från 87-96 g/km. Blandad körning, från 3,8-4,3 l/100 km. 

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med din nya Toyota följer tre års Toyota Eurocare vägassistans på köpet.

  Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir åtta år gammal.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Easy Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde.
Easy Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med rörlig ränta.
Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde.
Företagskund: Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50% marginalskatt, baserat på 2022 års förmånsvärdesberäkning. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 50% restvärde, ord.rörlig ränta. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.