Toyota RAV4 hos Bilia
Toyota RAV4 hos Bilia

Bilia tar din RAV4 Hybrid till nästa nivå

Med ett brett sortiment av originaltillbehör kan du sätta personlig prägel på din Toyota. Bilia förenklar dessutom ditt bilägande med smarta tjänster såsom serviceavtal eller däckhotell.


Tjänster för dig som skaffar Toyota hos Bilia

Serviceavtal
Försäkra dig om ett tryggt och smidigt bilägande, genom att teckna serviceavtal hos oss på Bilia. Serviceavtalet ger dig originalservice av din bil till en fast och rabatterad månadskostnad.

 

Läs mer om våra serviceavtal


Däckhotell

Låt Bilia ta hand om dina sommar- och vinterdäck. Vi förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.

 

Läs mer om Bilia Däckhotell


Tillval för din Toyota

Infotainmentpaket
Infotainmentpaketet inkluderar JBL-ljudsystem, nio högtalare, DAB-radio, Go Navigation och en 9” multimediaskärm.

 

JBL
JBL-paketet inkluderar JBL-ljudsystem, nio högtalare, DAB-radio och en 9” multimediaskärm.


Motorvärmare
Med motorvärmare kommer du alltid ut till en uppvärmd bil med isfria rutor. Dessutom ger den lägre bränsleförbrukning.


Lasthållare
Toyotas lasthållare har en stark och lätt aluminiumdesign med säkerhetslås. De kan givetvis kombineras med andra Toyotatillbehör, men också med utrustning från Thule.


Defa laddare 4A
Smart Charge är världens enklaste batteriladdare. Den känner av batteriet du kopplar den till och anpassar sig automatiskt till detta, med hjälp av en enkel knapptryckning.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Easy Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde. Easy Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med 3,99% ränta och 4,6% effektiv ränta. 51% slutbetalning/garanterat återköpsvärde. Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde. Företagskund: Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50% marginalskatt, baserat på 2022 års förmånsvärdesberäkning. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 50% restvärde, ord.rörlig ränta 3,99% (jan-21). Ev. klimatbonus är ej inkluderad i leasingkalkyl. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.