Toyota RAV4 Laddhybrid hos Bilia

Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i

Laddhybrid

Självsäker och sofistikerad

Med Toyota RAV4 Laddhybrid får du en bil som är byggd för att köras och designad för att synas, i
storstäder såväl som på breda landsvägar. RAV4 är fullt utrustad med ny teknik, AWD-i och noga genomtänkta lösningar.

Du kör upp till 75 km på ren el vid fulladdat batteri. Dessutom får du gott om plats för både packning och hela familjen. Att köra Toyota RAV4 är ett äventyr, vart du än är på väg.

 • Köp från539.900 kr
 • Easy Privatleasing från7.745 kr
 • Toyota RAV4 Laddhybrid hos BiliaToyota RAV4 Laddhybrid hos Bilia

  Kör längre och renare

  RAV4 Laddhybrid AWD-i ger dig både omedelbar acceleration och klassledande räckvidd.

  Kombinationen av sofistikerad design, vår mest kraftfulla hybridteknik och en enastående kapacitet på ren el, låter dig köra långt och rent, med stil.
   

 • Toyota RAV4 Laddhybrid hos BiliaToyota RAV4 Laddhybrid hos Bilia

  Kraftfull, dynamisk och säker

  Med RAV4 Laddhybrid AWD-i får du prestanda i en klass för sig. Den är utrustad med en 2,5-liters Hybrid Dynamic Force-bensinmotor och ett intelligent fyrhjulsdriftssystem (AWD-i).

  En imponerande dragvikt och 306 DIN hk låter dig accelerera från 0–100 km/h på bara 6,0 sekunder.

 • Toyota RAV4 Laddhybrid hos BiliaToyota RAV4 Laddhybrid hos Bilia

  Rymlig och tyst interiör

  I RAV4 Laddhybrid AWD-i färdas du elegant och bekvämt på sportiga lädersäten i en tyst och rymlig kupé, under ett stort panoramasoltak (tillval).

  Ett 520 liters bagageutrymme ger dig ett flexibla lastmöjligheter.

 • Toyota RAV4 Laddhybrid hos BiliaToyota RAV4 Laddhybrid hos Bilia

  Uppkopplad och redo för allt

  På instrumentpanelen har du en 8-tums pekskärm med vårt senaste multimediasystem och Smartphone-integration. Via din smartphone kan du kontrollera batterinivån och fjärrstyra både laddning och klimatkontroll.

  Ett avancerat säkerhetssystem skyddar dig och andra, både i och utanför bilen.

 • Upp till
  75km
  elektrisk räckvidd
 • 22g/km
  C02
 • 1 l/100 km
  förbrukning

I blickfånget

Utforska några av Toyota RAV4 Laddhybrids bästa sidor.

 • Priser och utmärkelser

  I Auto Motor Sports test av laddhybrider 2020 slutade Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i på en ohotad första plats. Överlägsen räckvidd på el, med marginal billigast ägande och säkerhet i toppklass gör Toyotas nya flaggskeppsmodell till en vinnare.

  Läs hela testet

Toyota Safety SenseToyota Safety Sense

Toyota Safety Sense skyddar både dig och andra

Din Toyota är utrustad med säkerhetssystemet Toyota Safety Sense.

Detta innehåller en rad tekniker som hjälper dig med allt från att förutse potentiella kollisioner till att övervaka vägskyltar.

 

 • 1. Pre-Collision System with Cyclist and Night-time Pedestrian Detection (PCS)

  Toyota Safety Sense aktiva krockskyddssystem med cyklist- och nattdetektion av fotgängare, kombinerar en kamera med radarteknik för att upptäcka fotgängare, cyklister och andra fordon på vägen.

  När risken för en kollision upptäcks, får du ljudsignaler och visuella varningar samtidigt som systemet hjälper dig att reagera med ytterligare bromstryck för att undvika kollision.

 • 2. Automatic High Beam

  Funktionen automatiskt helljus är utformad för göra alla trafikanter mer synliga under mörkerkörning.

  En kamera placerad vid innerbackspegeln känner av strålkastarna på mötande fordon samtidigt som den övervakar ljuset på gatubelysningen. Den växlar automatiskt mellan hel- och halvljus, så att du som förare kan koncentrera dig helt på vägen, säkert och bekvämt.

 • 3. Lane Departure Alert with Steering Control (LDA with steering control)

  En kamera som övervakar körfilmarkeringar sätter igång ljud- och ljusvarningar om bilen börjar avvika från ett körfält, utan att blinkern används.

  Toyota Safety Sense körfilsassistans hjälper dessutom till att styra dig tillbaka om du oavsiktligt avviker från körfältet.

 • 4. Lane Trace Assist (LTA)

  Med hjälp av en kamera för att upptäcka körfilmarkeringar, känner tekniken med intelligent körfilsassistans av om du avviker från det aktuella körfältet eller glider över på vägrenen, och korrigerar automatiskt fordonets väg med ett lätt vrid på ratten (gireffekt).

  Det förstärks med ytterligare bromskraft som endast appliceras på de inre hjulen och visas i informationsindikatorn.

 • 5. Road Sign Assist (RSA)

  Toyota Safety Sense vägskyltsigenkänning övervakar vissa vägskyltar framåt, och visar tydligt information om aktuella hastighetsgränser eller omkörningsbegränsningar i instrumenttavlan.

  Systemet varnar också både visuellt och med ljud om du inte följer vägmärkesindikationen.

 • 6. Full Range Adaptive Cruise Control (ACC)

  Toyota Safety Sense aktiva farthållare plus hjälper dig att hålla konstant hastighet, utan att använda gaspedalen, och ett minimalt, förinställt avstånd till fordonet framför. Om avståndet blir mindre, bromsar systemet så mycket som behövs. Om avståndet ökar igen accelererar bilen succesivt tills trafikflödet tillåter den förinställda hastigheten.

  Vid trafikstockning behöver du endast styra bilen, medan systemet bibehåller lämpligt avstånd och hastighet.

 • 7. Intelligent Adaptive Cruise Control (iACC)

  När vägskyltsigenkänningen (RSA) kombineras med den aktiva farthållaren (ACC), kan den intelligenta aktiva farthållaren identifiera hastighetsbegränsningar längs vägen och föreslå ändringar i den inställda hastigheten.

Teknik och uppkoppling på dina villkor

Din Toyota RAV4 Laddhybrid är full av innovativ, hjälpsam teknik. Från smidiga, effektiva elhybridmotorer till säkerhetssystem och uppkopplade tjänster.

 • Toyota RAV4 Laddhybrid hos BiliaToyota RAV4 Laddhybrid hos Bilia

  All media inom räckhåll

  Med Toyota Touch 2 har du all information och media du behöver inom räckhåll, tack vare Bluetooth-integration, MP3/WMA-musikkompatibilitet och Toyota Real Time Traffic (drivet av TomTom).

 • Toyota RAV4 Laddhybrid hos BiliaToyota RAV4 Laddhybrid hos Bilia

  Appen för ditt bilägande

  MyT ger dig full koll på din Toyota, oavsett om du befinner dig i eller utanför ditt fordon. Via MyT-appen och bilens skärm når du en helt ny svit med uppkopplade tjänster som gör körningen både säkrare och roligare.

Välj Toyota RAV4 Laddhybrid som tjänstebil

Med Toyota RAV4 Laddhybrid får du ett fördelaktigt bilägande med lågt förmånsvärde, tack vare både effektivitet och låga utsläpp. Toyotas världsberömda kvalitet ger låga ägarkostnader, höga restvärden, hög tillförlitlighet och låga underhållskostnader.

 • Förmånsvärde 1.648 kr/månad (vid 50% marginalskatt).
 • Klassledande kombination av räckvidd på el, låga CO2-utsläpp och prestanda.
 • Total ägarkostnad (TCO) i nivå med RAV4 Elhybrid.
 • Alltid automatlåda.
 • Dragvikt bromsat släp upp till 1.500 kg.

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med din nya Toyota följer tre års Toyota Eurocare vägassistans på köpet.

  Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir åtta år gammal.

Bilia Days: Premier samt erbjudanden på denna sidan gäller vid ordertecknande 2023-03-16 - 2023-03-26, om inget annat anges. Kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal. Reservation för skrivfel, prisförändringar samt slutförsäljning av lagerbilar och butiksprodukter. Fullständiga villkor och WLTP-siffror finns på bilia.se/biliadays.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Easy Privatleasing Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy Privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.500 mil/år, 36 mån och garanterat restvärde.
Easy Billån Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Easy billån är beräknat på 30% kontantinsats, avbetalning under 36 månader med rörlig ränta.
Business Lease Toyota: Finansiering via Toyota Financial Services. Business Lease är exkl. moms och beräknat på 4.500 mil/36 mån, 0 kr kontantinsats, inkl. service, Toyota försäkring och garanterat restvärde.
Företagskund: Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50% marginalskatt, baserat på 2022 års förmånsvärdesberäkning. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel baserad på 30% särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 50% restvärde, ord.rörlig ränta. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.