Laddybrid som laddas

Laddhybrider hos Bilia

Njut av eldriven bil med med miljösmart vardagskörning på el, men som också erbjuder möjligheten till längre bekymmersfria resor. Hos oss hittar du ett stort utbud av nya och begagnade laddhybrider från välkända bilmärken.

Vi hjälper dig till ett smart val som passar dig.

Vad är en laddhybrid?

En laddhybrid kombinerar elmotor och förbränningsmotor och kan därför köras på både el och bensin eller diesel. När batteriet är urladdat tar förbränningsmotorn över. Den hjälper även till när du behöver extra kraft i körningen.

Ibland kallas laddhybrid för plug-in hybrid. Som det namnet antyder kan laddhybriden laddas med sladd på laddstationer eller via egen laddbox hemma.Med en laddhybrid kommer din vardagskörning ha de miljömässiga fördelarna med låga utsläpp, samtidigt som du har valmöjligheten till längre räckvidd och resor med förbränningsmotorn.

Höstväg

Fördelar med att köra laddhybrid

Kör du laddhybrid har du det bästa från två världar. Laddhybridens alla miljömässiga fördelar, och förbränningsmotorns räckvidd.

Här tar vi en titt på fler fördelar med laddhybrider.

 • Ingen räckviddsångest
  En vanlig invändning mot att skaffa elbil är en oro för att inte komma fram innan batteriet laddat ur. Den oron slipper du med en laddhybrid. Förbränningsmotorn kliver in som en plan B.

  Mindre utsläpp
  En laddhybrid släpper ut mindre koldioxidutsläpp än en bil med bara förbränningsmotor. Beroende på körläge växlar du från elkörning till bensin eller diesel, eller använder de båda i en kombination.

  Ladda eller tanka
  Valet är ditt. Det öppnar för en mer flexibel vardag, med mindre krav på planering. Även om en laddad laddhybrid ger en mer förmånlig körning för både miljö och plånbok.

 • Tystare körning
  Under tiden som du kör på eldrift kan du njuta av en tystare kupé och körning. Det ger en behagligare resa för både dig och din omgivning.


  Lägre driftkostnad
  Beroende på dina körvanor kommer driftkostnaden bli lägre. Har du möjlighet att ladda hemma så klarar den elektriska räckvidden oftast vardagens resor till jobb, skola och matbutiker.

  Låg skatt
  De flesta laddhybrider släpper ut mindre än 75 gram koldioxid/km och skattas därför enligt den lägsta fordonsskatten på 360 kr/år.

Laddhybrider i lager

Hos oss hittar du alltid nya och begagnade laddhybrider för snabb leverans.

 • Lägre förmånsvärde

  Lägre skatt ger lägre förmånsvärde.

 • Lägre driftkostnad

  Billigare drivmedel och service.
 • Inga CO2-utsläpp

  Hållbar körning i tjänsten.