Kvinna njuter frisk luft och glass i bil
Boka tid för verkstadstjänster
Nästa

AC-rengöring

Det kan vara fräscht att rengöra luftkonditioneringen (AC) med jämna mellanrum. Det samlas lätt fukt, damm och bakterier i systemet. Bakterierna sprider sig sedan via luften som cirkulerar i bilen.

Hur vet jag när det är dags för rengöring?

Det finns några faktorer som påverkar luftcirkulationen i din bil. Du vet att det är dags att rengöra luftkonditioneringen om din bil ofta står parkerad utomhus eller om du titt som tätt kör korta sträckor med din bil. Då utsätts luftkonditioneringen lätt för smuts och bakterier som kan leta sig in i systemet. Bilia rekommenderar även att rengöra luftkonditioneringen om det var över ett år sedan du senast rengjorde den.

Vad får du ut av en rengöring av ditt luftkonditioneringssystem?
När du rengör din bil hos oss hjälper vi dig att ta bort bakterier, pollen, damm och nikotin vilket minskar risken för allergiska besvär. Vi hjälper dig även att avlägsna obehagliga lukter som kan finnas i kupén och i bilen för att din bil ska kännas så fräsch och ny som möjligt.

Beställ en AC-rengöring hos Bilia idag!

När vi rengör din luftkonditionering använder vi endast produkter som är skonsamma för miljön.

Just nu 695 kr
Ord. pris 795 kr

Luktsanering med ozon

Vid en luktsanering fyller vi din bil med ozongas som får verka en bestämd tid varefter kupén sedan luftas. Ozonbehandling är en oerhört effektiv metod för att få bort oönskade dofter och få en fräschare atmosfär i bilen.

Just nu 695 kr
Ord. pris 795 kr

Vill du boka tid?

Vill du boka tid?

Ring Bilia Nu på 0771-400 000 så hjälper vi dig.