Mercedes-Benz Actros 5

En lastbil i framkant

Nya Actros lever upp till de ständigt ökande kraven inom tung distributionstrafik bättre än någonsin. Med högre effektivitet, med unik komfort, och föredömlig tillförlitlighet. En lastbil som redan idag gör det andra fortfarande bara pratar om. 

 • Framtidens lastbil

  Nu kommer nya generationen Mercedes-Benz Actros. Med MirrorCam som gör att du slipper vara rädd för att köra sönder speglarna i skogen. Multimedia Cockpit som ger dig en helt ny instrumentering av en typ som du aldrig förr sett i en lastbil. Och säkerhetssystem och smarta funktioner som ger dig en helt ny körupplevelse.

  Andra pratar. Vi gör det.

 • Interiördesign och exteriör

  Såväl under körning som i pauser: Interiören i nya Actros visar hur motivationen inför det ansträngande jobbet i fjärrtrafik och tung distributions­trafik kan bli ännu starkare. Med sina förarhytter har nya Actros ett alternativ för praktiskt taget alla behov inom fjärrtrafik och tung distributions­trafik. Den perfekta kombinationen av design och praktiska funktioner framhävs också av den markanta exteriören.

 • Predictive Powertrain Control

  Med Predictive Powertrain Control som nu ingår som standard kan du köra ännu mer ekonomiskt, både på motorvägar och på landsvägar. Systemet integrerar ett körsätt som är anpassat till topografin i växlingsautomatiken, vilket i kombination med den exakt anpassade växlingsstrategin möjliggör bränslebesparingar på upp till 5 %. De nya, utökade funktionerna hos den GPS-styrda farthållaren Predictive Powertrain Control gör att fördelarna med systemet nu också kan utnyttjas på landsväg. Förutom ett satellitbaserat positionsbestämningssystem använder Predictive Powertrain Control även exakta kartor i 3D.

Service, avtal och Fleetboard

 • Service

  Lämna din lastbil i trygga händer. Våra specialiserade tekniker har kunskap om just ditt fordon. 

 • Serviceavtal

  Med ett bra serviceavtal får du inga överraskningar alls. ServiceComplete täcker allt som nybilsgarantin täcker plus alla slitdelar.

 • Fleetboard

  Med Fleetboard kan ni nå er fordonflottas fulla potential och sänka bränsleförbrukningen på samma gång.