Ta din Volvo XC60 till nästa nivå

Sätt personlig prägel på din Volvo XC60 med tillval som gör bilen ännu smartare, snyggare och bekvämare. Bilia förenklar dessutom ditt bilägande med praktiska tjänster som
serviceavtal och däckhotell med mera.


Tjänster för dig som skaffar Volvo hos Bilia

Serviceavtal
Försäkra dig om ett tryggt och smidigt bilägande, genom att teckna serviceavtal hos oss på Bilia. Serviceavtalet ger dig originalservice av din bil till en fast och rabatterad månadskostnad.


Läs mer om våra serviceavtal


Däckhotell
Låt Bilia ta hand om dina sommar- och vinterdäck. Vi förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.


Läs mer om Bilia Däckhotell


Tillval för din Volvo XC60

Integrerade bälteskuddar
Inbyggda bälteskuddar som enkelt fälls ut så att barn över 4 år sitter säkert och bekvämt. När de inte används fälls de in och förvaras utom synhåll i de yttre bakre stolsdynorna.


Integrerade bälteskuddar
Inbyggda bälteskuddar som enkelt fälls ut så att barn över 4 år sitter säkert och bekvämt. När de inte används fälls de in och förvaras utom synhåll i de yttre bakre stolsdynorna.


Head up-display
Head-up-displayen visar viktig förarinformation i ditt synfält på ett avstånd som är bekvämt för ögonen. Det gör att du kan hålla ögonen på trafiken samtidigt som du ser aktuell hastighet, fartgränser, köranvisningar med mera.


Klimatsystem med fyra zoner
Klimatsystemet med fyra zoner ger föraren, framsätespassageraren och de bakre sidopassagerarna möjlighet att skapa egna klimatkomfortzoner. Temperatur, luftfördelning och fläktvarvtal styrs enkelt via huvuddisplayen.


Takbox, Volvo Cars
Exklusiv och specialdesignad takbox på 430 liter och med inbyggd LED-belysning. Den aerodynamiska formen minskar luftmotstånd och buller, och den svarta högglansytan ger ett sportigare intryck.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Volvo: Volvo Inclusive privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader. Business Lease Volvo: Volvo Business Lease är exkl. moms och beräknat på 10% första förhöjd månadshyra, inkl. serviceavtal i 36 mån, 1.000 mil/år och garanterat restvärde. Försäkring, vägskatter och onormalt slitage tillkommer. Priserna förutsätter medlemsskap i Företagarna. Billån Volvo: Volvo Inclusive billån är beräknat på 30% kontant, 84 månader och ränta 4,55% samt effektiv ränta fr. 0,1%.

När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti.