Volvo XC40 Recharge hos Bilia

Volvo XC40 Recharge

Elbil

Se tillbehör till din Volvo XC40 Recharge

Utrusta din Volvo som du vill ha den.

Ta din Volvo XC40 Recharge till nästa nivå

Sätt personlig prägel på din Volvo XC40 Recharge med tillval som gör bilen ännu smartare, snyggare och bekvämare. Bilia förenklar dessutom ditt bilägande med praktiska tjänster som serviceavtal, däckhotell med mera.Tjänster för dig som skaffar Volvo hos Bilia

Serviceavtal
Försäkra dig om ett tryggt och smidigt bilägande, genom att teckna serviceavtal hos oss på Bilia. Serviceavtalet ger dig originalservice av din bil till en fast och rabatterad månadskostnad.


Läs mer om våra serviceavtal


Däckhotell
Låt oss ta hand om dina sommar- och vinterdäck. Vi förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.


Läs mer om Bilia Däckhotell

 


Tillval för din Volvo XC40 Recharge

Parkeringshjälp
Bakre och främre parkeringshjälp förenklar manövreringen i trånga utrymmen där sikten är begränsad. När bilen närmar sig ett föremål varnas du med ett pulserande ljud och grafik i huvuddisplayen.


High performance-audiosystem
Ljudsystemet High Performance är skapat för akustiken i din Volvo och ger ett fantastiskt klart och naturligt ljud. Det här kraftfulla ljudsystemet med åtta högtalare styrs smidigt via rattknapparna, röststyrning eller via huvuddisplayen.


Uppvärmd vindruta
Med den här funktionen avlägsnar du enkelt is från vindrutan, bakrutan och dörrbackspeglarna när det är frost ute. Efter en enkel knapptryckning är du snart på väg igen.


Rammonterad cykelhållare
Cykelhållare i robust, lättviktigt aluminium med en robust gripklo som håller fast cykelramen ordentligt. Hjulen fästs med remmar med snabbkoppling.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Volvo: Volvo Inclusive privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader.
Business Lease Volvo: Volvo Business Lease är exkl. moms och beräknat på 10% första förhöjd månadshyra, inkl. serviceavtal i 36 mån, 1.000 mil/år och garanterat restvärde. Försäkring, vägskatter och onormalt slitage tillkommer. Priserna förutsätter medlemsskap i Företagarna. 
Billån Volvo: Volvo Inclusive billån är beräknat på 30% kontant, 84 månader och 8,39% samt effektiv ränta fr. 8,72%.
Care by Volvo: är beräknat 36 månader med 1.000 mil/år. Försäkring och service inkluderat. Ingen första förhöjd hyra.

När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti.