Volvo XC40 Recharge hos Bilia

Volvo XC40 Recharge

Elbil

En kompakt SUV laddad med körglädje

Volvo XC40 Recharge är en kompakt helt eldriven SUV som är fullmatad med innovationer och intelligent teknik.

Under den djärvt designade karossen döljer sig smarta förvaringslösningar, uppkopplade tjänster och en motor som inte gör avkall på vare sig kraft eller miljö. Sätt dig bara i förarsätet, välj växel och njut. Helt utan avgasutsläpp.

 • Köp från559.900 kr
 • Care by Volvo från8.390 kr/månad
 • Volvo XC40 Recharge hos BiliaVolvo XC40 Recharge hos Bilia

  Design som sticker ut

  Vass och uttrycksfull SUV-karossdesign möter kompakt effektivitet. De kontrasterande exteriördetaljerna ger XC40 Recharge ett helt eget uttryck som inte kan misstas.

 • Volvo XC40 Recharge hos BiliaVolvo XC40 Recharge hos Bilia

  100% eldrift

  Volvo XC40 Recharges elmotor ger dig en direkt och dynamisk körupplevelse. Kör upp till 573 km med elektrisk räckvidd.

 • Volvo XC40 Recharge hos BiliaVolvo XC40 Recharge hos Bilia

  Flexibla lastalternativ

  Anpassa det bakre bagageutrymmet på XC40 Recharge efter dina behov. Förvandla golvet sömlöst till lastavdelare eller anpassad förvaring för dina shopping- eller träningsväskor.

 • Volvo XC40 Recharge hos BiliaVolvo XC40 Recharge hos Bilia

  Hållbara material

  XC40 Recharge bidrar till minskad miljöpåverkan på många sätt. Ökad användning av hållbara material är ett av dem. Till exempel är mattorna tillverkade helt av återvunnen plast.

 • Upp till
  573km
  elektrisk räckvidd

I blickfånget

Utforska några av Volvo XC40 Recharge’s bästa sidor.

Priser och utmärkelser

Volvo XC40 Recharge har fått Top Safety Pick Plus (TSP+) från amerikanska Insurance Institute for
Highway Safety (IIHS) och är den första helt elektriska kompakta suven som får utmärkelsen. Volvo
Cars är därmed den enda biltillverkaren där samtliga modeller tilldelats betyget TSP+. Läs mer på ihhs 


Året efter lanseringen, 2018, blev Volvo XC40 utnämnd till Årets Bil i Europa. De 60 jurymedlemmarna från 23 länder lyfte fram saker som modellens drivlinor, den höga säkerheten, tekniska finesser och bildelningsfunktionen. Läs mer på Car of the Year


Brittiska Top Gear utsåg Volvo XC40 till årets SUV 2018. Top Gear hyllade komforten, den generella känslan av säkerhet och den "extremt välplanerade och praktiska interiören". XC40 beskrivs också av Top Gear som mångfacetterad i det att den marknadsförts som en bil för stadsmiljö, men ändå visat sig mycket kompatibel med körning på landsväg och motorväg. Läs mer på TopGear


Volvo kan addera ännu en utmärkelse då XC40 fick fem stjärnor och toppbetyg i 2018 års Euro
NCAP-tester. Testningen var den tuffaste någonsin med nya och mer krävande utmaningar av
säkerhetstekniken, inklusive detektering av cyklister och emergency lane keeping system.

Sammantaget fick nya Volvo XC40 det högsta säkerhetsresultatet bland alla bilar som testades under den nya regimen. Läs mer på Euro NCAP

Trygg och säker bakom ratten

 • Volvo XC40 Recharge hos BiliaVolvo XC40 Recharge hos Bilia

  Dela information, undvik faror

  Med hjälp av väder-, infrastruktur- och trafikinformation i realtid kan Connected Safety varna för dåliga förhållanden och andra faror mellan din bil och övriga uppkopplade trafikanter.

  Det kan hjälpa dig att förutse faror och anpassa din körning eller rutt.

 • Volvo XC40 Recharge hos BiliaVolvo XC40 Recharge hos Bilia

  Avancerade säkerhetsfunktioner

  Intelligenta säkerhetssystem hjälper dig att upptäcka och undvika andra fordon, fotgängare, cyklister och stora djur – dag som natt. Systemet varnar först och bromsar sedan automatiskt om du inte reagerar.

 • Volvo XC40 Recharge hos BiliaVolvo XC40 Recharge hos Bilia

  Håll dig i rätt fil

  Din Volvo kan skicka en diskret vibration genom ratten och hjälpa dig att styra tillbaka till mitten om du oavsiktligen börjar lämna din fil.

Teknik och uppkoppling

Volvo XC40 Recharge hos BiliaVolvo XC40 Recharge hos Bilia
 • Prata med din bil

  Prata direkt med Google i din XC40 Recharge. Med hjälp av röststyrningen kan du njuta av underhållning och hålla kontakt med vänner, familj och kollegor.

 • Bästa tänkbara navigering

  Med Google Maps integrerat i bilen och röststyrning via Google Assistent får du trafikinformation i realtid. Kartan uppdateras automatiskt så att du får snabbaste möjliga rutten.

 • Planera laddningen

  Med en inbyggd ruttplanerare får du en påminnelse i god tid innan du behöver ladda din bil. Den rekommenderar också när och var du ska ladda, vilket gör att du kan köra mer avslappnat.

 • Få mer gjort längs vägen

  Med Google kan du koppla ihop dina favoritappar och smarta enheter för att bli mer effektiv under dagen. Du kan bland annat styra dina uppkopplade enheter där hemma medan du fortfarande sitter i bilen.

 • Integrering av smartphone

  Visa det välbekanta gränssnittet och funktionerna på din smartphone på mittdisplayen i din Volvo. Du kan enkelt ringa, skriva meddelanden, lyssna på musik och styra alternativen med hjälp av pekskärmen, rattreglagen eller röststyrningen.

 • Fjärrstyrning med Volvo On Call

  Volvo On Call är en uppkopplad tjänst som låter dig starta värmaren med mobilen, spåra din bil, skapa körjournaler och automatiskt larma räddningstjänsten vid en olycka.

 • Trådlös smartphoneladdning

  Glöm trassliga kablar. I det speciella facket för din smartphone kan du snabbladda trådlöst, utan kabelhärvor, medan du kör.

Volvo XC40 Recharge i lager

Se tillbehör till din Volvo XC40 Recharge

Utrusta din Volvo som du vill ha den.

Service, garanti och assistans

Bygg Volvo XC40 Recharge

Sätt din egen prägel på din Volvo.

Frågor och svar

Hur långt kan jag köra på en laddning?

Batteriet har en uppskattad kapacitet på 82 kWh. Ett fulladdat batteri ger dig en beräknad räckvidd upp till 573 km vid blandad körning. Men din verkliga räckvidd påverkas också av din körstil och andra omständigheter som utomhustemperatur, väder, vind, topografi och vägar.

Vilken garanti lämnar Volvo Cars på batteriet?

Volvo Cars garanti för batteriet är åtta år eller 160 000 km, beroende på vilket som inträffar först, förutsatt att bilen och batteriet underhålls och används enligt Volvo Cars rekommendationer.

Kan batteriet bytas?

Ja, batteriet eller en batterimodul kan vid behov bytas ut precis som alla andra tekniska komponenter på bilen.

Vilken utrustning behöver jag hemma för att kunna ladda bilen?

Laddningskabeln som är anpassad för hemmabruk är främst utformad som en extra kabel för användning där hemma. För betydligt snabbare och mer bekväm laddning hemma rekommenderar vi att du installerar en 3-fas 11 kW wallbox.

 

Se våra kablar och laddboxar här

Hur stort bagageutrymme har Volvo XC40 Recharge?

Volvo XC40 Recharge har ett bagageutrymme på 413 liter.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Volvo: Volvo Inclusive privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader.
Business Lease Volvo: Volvo Business Lease är exkl. moms och beräknat på 10% första förhöjd månadshyra, inkl. serviceavtal i 36 mån, 1.000 mil/år och garanterat restvärde. Försäkring, vägskatter och onormalt slitage tillkommer. Priserna förutsätter medlemsskap i Företagarna. 
Billån Volvo: Volvo Inclusive billån är beräknat på 30% kontant, 84 månader och 8,39% samt effektiv ränta fr. 8,72%.
Care by Volvo: är beräknat 36 månader med 1.000 mil/år. Försäkring och service inkluderat. Ingen första förhöjd hyra.

När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti.