Garantier för Toyota transportbilar hos Bilia

Garantier som följer med din nya transportbil från Toyota

Det ska vara enkelt och ekonomiskt att äga en Toyota. Därför ger vi dig ett generöst garantipaket och erbjuder förmånliga försäkringar samt en rad andra tjänster.

Exakt omfattning för respektive garanti hittar du i bilens ägarhandlingar (service- och garantihäftet).

Tre års nybilsgaranti

Garantin omfattar alla defekter som beror på material- eller tillverkningsfel vid normal användning under en period av tre år, dock högst 100 000km, men utan begränsning av körsträckan under första året.

Tre års garanti mot ytrost- och lackskador

Garantin omfattar ytrost och lackdefekter som till följd av material- eller tillverkningsfel uppstår på lackerade delar av karossen. Garantin gäller under tre år (ett år för eventuellt flak) utan begränsning av körsträckan.

Sex års garanti mot genomrostning

Garantin omfattar perforering av karossen (dvs hål rakt igenom plåten inifrån och ut) till följd av material- eller tillverkningsfel. Gäller under sex år (tre år för eventuellt flak).

Tre års vägassistans

Varje ny Toyota åtföljs av Toyota Eurocare, en treårig vägassistansgaranti som gäller i över 30 europeiska länder.

Garanti på begagnade bilar

Toyota Kvalitetsgaranti är förmodligen marknadens bästa bilgaranti för begagnade bilar. Den följer med på köpet när du köper en minst två år gammal Toyota hos Bilia.


Se begagnade Toyota i lager

Försäkra din Toyota

För ett tryggare bilägande erbjuder Toyota en av marknadens mest fördelaktiga märkesförsäkringar samt en försäkring för vägassistans i hela Euopa.

 

Läs mer om Toyotas försäkringar