Trafic hos Bilia
Trafic hos Bilia

Robust och dynamisk transportbil

Renault Trafic kombinerar robusthet och tålighet med en stilren och funktionell design som ökar din effektivitet. Smart mobilt kontor, förarassistans och lucka för lång last, med mera, hjälper dig att klara alla utmaningar du ställs inför.

Ny 2,0-litersmotor och ny EDC-automatlåda med dubbelkoppling innebär mer komfort, effekt och vridmoment, samtidigt som förbrukningen blir lägre.

 • Köp från 281.900 kr
 • Företagsleasa från 3.590 kr/månad

I blickfånget

Utforska några av Renault Trafics bästa sidor.

Färger och varianter

 • Baseline
  Baseline är basvarianten av Renault Trafic, med bland annat höjbart förarsäte med manuellt svankstöd & armstöd och förar- och passagerarkrockkudde fram samt sidoairbag. Baseline finns i olika storlekar, samt som skåpbil, med dubbelhytt eller med chassiplatta.

 • Nordic Line
  Renault Trafic Nordic Line är utrustad med bland annat läderratt, luftkonditionering med tillsatsvärmare, parkeringssensorer bak och döda-vinkeln-spegel i passagerarens solskydd. Nordic Line finns i olika storlekar samt som skåpbil eller med dubbelhytt. 

Garanti, service och assistans

 • Service- och reparationsavtal för företag

  Med Renault Care Pro får ditt företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras. Till ett marknadsledande månadspris från 189 kr/månad får du en skräddarsydd lösning för företagets behov.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.