Trafic hos Bilia

Renault Trafic

Robust och dynamisk transportbil

Renault Trafic kombinerar robusthet och tålighet med en stilren och funktionell design som ökar din effektivitet. Smart mobilt kontor, förarassistans och lucka för lång last, med mera, hjälper dig att klara alla utmaningar du ställs inför.

Ny 2,0-litersmotor och ny EDC-automatlåda med dubbelkoppling innebär mer komfort, effekt och vridmoment, samtidigt som förbrukningen blir lägre.

Renault Trafic för snabb leverans

I blickfånget

Utforska några av Renault Trafics bästa sidor.

Vilken variant av Renault Trafic passar dig?

Här kan du läsa mer om Renault Trafic och utforska dina valmöjligheter i fråga om färger, motorer, prestanda, utrustning och tillbehör.

Garanti, service och assistans

  • Service- och reparationsavtal för företag

    Med Renault Care Pro får ditt företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras. Till ett marknadsledande månadspris från 189 kr/månad får du en skräddarsydd lösning för företagets behov.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats och 1.000 mil/år i 36 månader.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 7,8% i ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul