Renault Transportbilar hos Bilia
Renault Transportbilar hos Bilia

Transportbilen som anpassas till dina behov

Renault Master gör din vardag enklare med ny instrumentpanel, förarassistanssystem och ett stort urval av utrustning. Kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver den robusta och moderna designen. Du har dessutom fördelen att kunna välja från ett nytt sortiment av motorer, för ännu större körglädje, prestanda och bränsleeffektivitet.

I blickfånget

Utforska några av Renault Masters bästa sidor.

Färger och varianter

  • Dubbelhytt
    Renault Master Dubbelhytt passar dig som behöver mycket utrymme för passagerare. Den har sex till sju sittplatser, en lastvolym på upp till 9 m³ och en maximal lastvikt på 1107–1324 kg.

  • Skåp
    Renault Master Skåp passar dig som prioriterar största möjliga lastutrymme. Här får du plats för 8–17 m³ lastvolym och en maximal lastvikt på 1111–2040 kg. Skåpvarianten har två till tre sittplatser.

Garanti, service och assistans

  • Service- och reparationsavtal för företag

    Med Renault Care Pro får ditt företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras. Till ett marknadsledande månadspris från 189 kr/månad får du en skräddarsydd lösning för företagets behov.

Bränsleförbrukning blandad körning (WLTP) Renault Master 9.3-10.0 l/100 km. CO2 245-262 g/km. 

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.