Renault transportbilar hos Bilia

Renault Master E-Tech

100 procent eldriven transportbil

Med Renault Master E-Tech reser du utan utsläpp och buller mellan jobben. Särskilt effektiv för leveranser och transporter i stan och förorten. Den är enkel att ladda och har en räckvidd på mellan 120 och 153 km.

Välj mellan olika mått och utrustning beroende på dina behov; Renault Master E-Tech finns i hela 13 versioner, med en användbar volym på upp till 22 m³.

I blickfånget

Utforska några av Renault Master E-Techs bästa sidor.

Lär känna Renault Master E-Tech!

Här kan du läsa mer om Renault Master E-Tech och utforska dina valmöjligheter i fråga om mått, utformning och utrustning.

Renault Master E-Tech för snabb leverans

Garanti, service och assistans

  • Service- och reparationsavtal för företag

    Med Renault Care Pro får ditt företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras. Till ett marknadsledande månadspris från 189 kr/månad får du en skräddarsydd lösning för företagets behov.

Frågor och svar

Vilken räckvidd har Renault Master E-Tech?

Med Renault Master E-Tech kör du 120 km (WLTP) vid blandad körning och upp till 153 km vid stadskörning, utan att ladda batteriet.

Hur lång tid tar det att ladda Renault Master E-Tech?

Med snabbladdning, vid laddstation eller laddbox hemma eller på jobbet, laddar du fullt på 5h 52 minuter, eller 80 procent på 4h 5 minuter.

Hur långt kan jag köra Renault Master E-Tech på en laddning?

Renault Master E-Tech har en räckvidd på 120 km under WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure), vid blandad körning. I stadskörning kan du köra upp till 153 km utan att ladda. Räckvidden kommer att påverkas av väder, din körstil och hastighet med mera.

Var kan jag ladda min Renault Master E-Tech?

Du kan ladda Renault Master E-Tech smidigt nästan var som helst: Med egen laddbox hemma eller på jobbet, och vid laddstationer i stan, på stormarknaden eller på motorvägen.

Bränsleförbrukning blandad körning (WLTP) Renault Master E-Tech från 323 Wh/km. CO2 0 g/km. 

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats och 1.000 mil/år i 36 månader.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 7,8% i ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul