Renault Transportbilar hos Bilia
Renault Transportbilar hos Bilia

100% eldriven transportbil

Kangoo E-Tech electric är världens första massproducerade transportbil med eldrift. Med en räckvidd på 230 kilometer tar den dig till och från dagens arbetsplatser utan bekymmer. Dessutom kan du ladda upp till 35 kilometers körning på bara en timma. Med ett rikt utbud av tillbehör har du alla möjligheter att skräddarsy Kangoo E-Tech electric så att den passar dig och din verksamhet på bästa sätt.

 • Köp från 374.900 kr
 • Företagsleasa från 3.695 kr/månad
 • 100%
  Eldrift
 • 300km
  Räckvidd
 • 3,3M3
  Lastutrymme

I blickfånget

Utforska några av Renault Kangoo E-Tech electrics bästa sidor.

Renault Kangoo E-tech Electric för snabb leverans

Tyvärr inga bilar i lager

Garanti, service och assistans

 • Service- och reparationsavtal för företag

  Med Renault Care Pro får ditt företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras. Till ett marknadsledande månadspris från 189 kr/månad får du en skräddarsydd lösning för företagets behov.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.