Renault Transportbilar hos Bilia

Renault Kangoo E-tech Electric

Elbil

100% eldriven transportbil

Kangoo E-Tech electric är världens första massproducerade transportbil med eldrift. Med en räckvidd på 230 kilometer tar den dig till och från dagens arbetsplatser utan bekymmer. Dessutom kan du ladda upp till 35 kilometers körning på bara en timma. Med ett rikt utbud av tillbehör har du alla möjligheter att skräddarsy Kangoo E-Tech electric så att den passar dig och din verksamhet på bästa sätt.

 • Köp från402.900 krexkl. moms
 • Företagsleasa från3.695 kr/månad

Aktuella erbjudanden

 • Bilia Days - Premie på köpet
  Renault Kangoo E-Tech Electric hos BiliaRenault Kangoo E-Tech Electric hos Bilia

  Renault Kangoo E-Tech Electric

  100% eldriven transportbil

  • Metalliclack ingår
  • 300 km räckvidd

  Utseende: Valfri färg metalliclack, tonade rutor, svankstöd förarstol.

  Teknik: Automat, backspelgel med automatisk avbländning, backkamera, parkeringssensor bak.

  Säkerhet: Airbag förare & passagerare, Renault automatiska nödsamtal.

  Information kring WLTP finns under bilmodellens varianter-flik.

  • Privatleasing4.990 kr
  • Kampanjpris exkl. moms402.900 krOrd. pris 414.900 kr exkl. moms

I blickfånget

Utforska några av Renault Kangoo E-Tech Electrics bästa sidor.

Lär känna Renault Kangoo E-tech Electric

Här kan du läsa mer om Renault Kangoo E-tech Electric och utforska dina valmöjligheter i fråga om färger, fälgar, klädsel, utrustning och tillbehör.

Garanti, service och assistans

 • Service- och reparationsavtal för företag

  Med Renault Care Pro får ditt företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras. Till ett marknadsledande månadspris från 189 kr/månad får du en skräddarsydd lösning för företagets behov.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul