Välkommen in till oss! Vi har öppet på utvalda anläggningar hela Pingst. Se din anläggnings öppettider här.

Nya Renault Express hos Bilia

Renault Express

Förenkla din arbetsdag

Renault Express är den praktiska transportbilen som uppfyller alla dina behov för en enklare vardag. Känn dig trygg med digital backspegel, döda vinkelspegel och varningslampa. Lägg därtill gott om utrymme och smarta tillbehör som håller din last på plats. Kort och gott är Renault Express valet för dig som är på jakt efter en smidig transportbil men som samtidigt har goda lastmöjligheter.

 • Gott om lastutrymme

  Renault Express är transportbilen som lyckats med att både vara rymlig och smidig. Här finner du gott om utrymme med en lastvolym på 3,3 m³, lastvikt på upp till 600 kg samt lastlängd på 1,91 m.

 • Renault Express hos BiliaRenault Express hos Bilia

  Håll koll i döda vinkeln

  Känn dig säker på vägarna med den smarta döda vinkelspegeln som sitter i passagerarens solskydd. Dessutom är Express utrustad med en varningslampa som lyser i ytterbackspegeln när du har ett fordon precis bredvid dig i döda vinkeln.

 • Digital backspegelDigital backspegel

  Digital backspegel

  Den smarta, digitala backspegeln ger dig konstant uppsikt bakåt när du kör. Välj till backkamera för total uppsikt även vid backning.

 • Easy Link

  Njut av en smidig färd med det intelligenta mediasystemet Easy Link, som gör det möjligt att spegla din smartphone på den 8-tum stora skärmen. Finns med eller utan inbyggd navigation.

 • 3,3
  Lastvolym
 • 1,91 m
  Lastlängd
 • 180°
  Bakdörrar öppningsbara

I blickfånget

Utforska några av Renault Express bästa sidor.

Garanti, service och assistans

 • Service- och reparationsavtal för företag

  Med Renault Care Pro får ditt företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras. Till ett marknadsledande månadspris från 189 kr/månad får du en skräddarsydd lösning för företagets behov.

Bränsleförbrukning blandad körning (WLTP) Renault Express 5,1 l/100 km. CO2 133 g/km.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats och 1.000 mil/år i 36 månader.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 7,8% i ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul