Renault Transportbilar hos Bilia

Renault Transportbilar hos Bilia

Vad behöver du hjälp med?

Renault har ett stort utbud av robusta, mångsidiga och funktionella transportbilar. Den perfekta bilen för ditt arbete. Vi kan transportbilar och hjälper dig hitta en arbetskamrat med rätt funktion och lastkapacitet.

Modeller i fokus

Visa alla modeller

Fem anledningar att välja Bilia Transportbilar Pro

 • Fri lånebil

  Står din bil stilla? Vi har lånebil redo för inhopp om din ordinarie är på verkstaden. Ditt lag förblir komplett och din verksamhet slipper onödiga avbrott.
 • Dedikerade specialister

  Vi utlovar ett stort engagemang i dig och din transportbil. Vi hjälper dig hitta rätt bil för dina behov och guidar dig gärna när du ska välja inredning och tillbehör. Tillsammans hittar vi det som passar bäst för dig och din verksamhet.
 • Bilia Total Transportbilar

  Vår skräddarsydda paketering med finansiering, försäkring, service- och reparationsavtal ger dig allt i ett. Enkelt, tryggt och smidigt.
 • Service inom 24 timmar

  Låt inte tiden rulla iväg. Vi finns här för dig och din verksamhet och erbjuder service inom 24 timmar vid reparation och skadebesiktning, samt enklare reparationer. (Gäller ordinarie öppettider. Dock ej skador.)
 • Service- och reparationsavtal

  I vårt service- och reparationsavtal ingår bland annat byte av motorolja, filter och packning samt funktions-, slitage- och säkerhetskontroller. Smidigt och enkelt för att hålla din verksamhet rullande.

Bilia Transportbilar Pro hittar du på följande orter

Stockholm Haga Norra och Segeltorp, Västerås, Skövde, Göteborg Sisjön och Malmö Jägersro

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul