Nissan Townstar Skåp hos Bilia

Nissan Townstar Skåp

Helt nya Nissan Townstar Skåp

Vår nya kompakta skåbil för stadsmiljö med avancerad teknik som normalt bara finns i kategorin personbilar. Townstar Skåp finns i ett helt eldrivet utförande, samt med kraftfulla och effektiva bensinmotorer.

  • Köp från281.863 kr

I blickfånget

Utforska några av Nissan Townstar Skåp's bästa sidor. 

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Nissan:
Privatleasingerbjudandet sker i samarbete med Nissan Finans. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 4.500 mil i 36 mån.