Kampanjer

Nya Megane Sport Tourer E-Tech Plug-in Hybrid – Lansering 2021

Med sin nya E-TECH Plug-in Hybrid-drivlina erbjuder nya Megane Sport Tourer det bästa av två världar. Kör på eldrift under arbetsveckan. På helgerna växlar du till hybridläget och ger dig ut på vägarna utan att behöva oroa dig för räckvidden.

  • En mångsidig kombi
  • Elektrifierad körupplevelse
  • Tre körlägen
  • Kör på 100% el upp till 135 km/h.
  • Räckvidd på upp till 65 km

Mångsidig kombi

Nya Megane Sport Tourer E-TECH Plug-in Hybrid har en räckvidd på upp till 65 km i stadsmiljö, i enbart elektriskt körläge. Ska du åka på bilsemester eller resa en längre sträcka i bil? Då är det skönt att veta att det går att välja mellan hybrid- och elektrisk drivlina. Du kan resa utan att begränsa räckvidden (upp till 50 km) med eldrift i blandat läge).

Tre körlägen

Anpassa atmosfären i din kombi, med tre nya körlägen (Pure, MySense och Sport). Ställ in stämningsbelysningen och justera motorljudet precis som du vill ha det. I PURE-läge kan du köra helt på el i hastigheter upp till 135 km/h. Växla till MySense- eller Sport-läget så att du kan dra fördel av E-SAVE-funktionen och som säkerställer en batterinivå på minst 40%.

Minskad bränsleförbrukning

Starta bilen, enbart på el, med den laddningsbara E-TECH-hybriddrivlinan och minska bränsleförbrukningen och begränsa CO2-utsläppen på både korta och långa resor (med upp till 70%). För ännu lägre bränsleförbrukning kan du välja växellådans B-läge och återvinna ännu mer energi.

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 1,3 l/100km. CO2-utsläpp enligt WLTP 29-30 gram/km. Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp är preliminära värden och de slutliga värdena kommuniceras i samband med färdigställd WLTP-certifiering.