Kampanjer

Nya Clio E-TECH Hybrid

  •  Effektiv både i stan och på motorvägen
  • 100% eldrift från start
  • Självladdande hybriddrivlina som ger högre bränsleeffektivitet och körglädje utan motstycke
  • Optimerat för att snabbt kunna laddas upp och ur för att maximera eldrift, 1.2 kW – 200 V.

Upp till 80% eldrift vid stadskörning

Med nya Clio E-TECH Hybrid får du en bil som kombinerar el- och förbränningsmotorer med en effektiv automatisk växellåda. Upplev konsekventa startar med eldrift, samt optimerad stadskörning med eldrift för upp till 80%. 

Effektiv både i stan och på motorvägen

Känn dig trygg på resan med nya Clio E-TECH Hybrids fantastiska räckvidd, samtidigt som du slipper behovet av sladdar eller kontaktar. Jämfört med vanlig bensinmotorer kan du dessutom förbruka upp till 40% mindre bränsle med en hybrid, när du kör på motorvägen eller i stan.

Nya körupplevelser

Nya Clio E-TECH Hybrids elmotorer ger omedelbar respons, ett säkert, kraftfullt gaspådrag och en jämn acceleration, tillsammans med den automatiska växellådan och sina 140 hästkräfter. Upplev bilens MULTI-SENSE-inställningar för en personlig och anpassad körupplevelse. 

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 4,3-4,4 l/100km*. CO2-utsläpp enl. WLTP 98-99 gram/km*. *Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp är preliminära värden och de slutliga värdena kommuniceras i samband med färdigställd WLTP-certifiering.