Kampanjer

Renault Clio Sport Tourer

Renault Clio Sport Tourer

Välj mellan smidiga citybilen Clio (kombisedan) och rymligare Clio Sport Tourer (kombi). 

Från 178.900 kr

Boka en provkörning genom formuläret via knappen längre upp.

Gäller endast ett begränsat antal bilar.

Renault Clio

Renault Clio är en av Europas absolut mest populära småbilar. Och det är ju lätt att förstå då den är riktigt rolig att köra.

På Renault Clio har grillen fått ett kaxigare utseende i linje med Renaults nya designspråk. LED-varselljusen sitter nu i strålkastaren som har fått samma C-form som sina större syskon Megane och Talisman m.fl.

Bagageutrymmet är på hela 300 liter vilket är en av de bästa i sin klass och fäller du ner baksätena får du plats med ännu mer. Och som vanligt med Renault finns många smarta förvaringsutrymmen.

Ett nytt infotainmentsystem, R&Go hittas i nya Clio som också utrustas med parkeringssensor fram samt backkamera. Vill du ha extra hjälp väljer du till Easy Park Assist, handsfree parkering.

Nya motorer har tillkommit och därmed kan Clio väljas med elva olika drivlinealternativ. 

Erbjudandet gäller på begränsat antal lagerbilar. Privatleasing är beräknad på 0:- kontant, 4.500 mil/ 36 mån och ränta 3,95. Clio: Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 4,9-6,0  l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 128-135 gram/km. Clio Sporttourer: Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 4,9-6,0  l/100 km. CO2-utsläpp enl. WLTP 128-135 gram/km.